Stația de metrou Constantin Brâncoveanu, închisă după un apel la 112 care anunța că în zonă este fum

Pompierii fac verificări la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu după un apel la 112 prin care se anunța prezența unui fum gros în interior. Metrorex a transmis că circulația trenurilor de metrou se desfășoară normal.

15 mart. 2023, 09:47
Stația de metrou Constantin Brâncoveanu, închisă după un apel la 112 care anunța că în zonă este fum

Pompierii din Bucureşti fac verificări, miercuri, la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, după ce printr-un apel la 112 s-a sesizat că în zonă este fum.

”Stația Constantin Brâncoveanu a fost închisă miercuri la suprafață pentru verificări, conform procedurilor ISU. Metrorex reiterează că circulația trenurilor de metrou se desfășoară normal”, a transmis Metrorex.

Citește și: Judecătorii au decis! Minorul vinovat pentru producerea incendiului la un bloc din Constanța a fost condamnat definitiv

Ulterior, stația a fost deschisă călătorilor.

”În urmă cu scurt timp am intervenit ca urmare a unei sesizări privind degajare de fum la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. În urma verificărilor efectuate la fata locului împreună cu Metrorex s-a constatat ca situația de urgență nu se confirmă. În acest moment a fost reluata circulația în condiții normale”, a transmis ISU București.

Citește și: Sediul BNR, evacuat de urgență. Sunt degajări mari de fum. Intervin mai multe echipaje de pompieri