Staţiunea în care se relaxează Smiley și Gina Pistol în vacanţă, în România. Cât costă cazarea pe noapte

Deşi este sezon estival şi mai toată lumea se înghesuie să plece la mare, Smiley și Gina Pistol şi-au luat copilul şi au plecat într-o bine meritată vacanţă la munte. De data aceasta au ales o staţiune din România.

22 iun. 2022, 12:49

Smiley și a Ginei Pistol au ales să se relaxeze pentru câteva zile la munte. Pentru că au luat-o cu ei şi pe micuţa Josephine, ei au optat pentru o destinație liniștită, unde s-au putut relaxa şi să-şi încarce bateriile.

Gina Pistol și Smiley au lăsat Capitala pentru câteva zile relaxante la munte, în Poiana Braşov.

„Petrecem câteva zile la munte. Este liniște, răcoare și puțini turiști. Perfect!”, spune Gina Pistol, citată de substantial.ro.

Citeşte şi: Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Ce amintire a sensibilizat-o: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Cât costă o noapte de cazare în staţiunea aleasă de Smiley şi Gina Pistol

O noapte de cazare la un hotel de patru stele din Poiana Braşov, cu mic dejul  inclus, porneşte de la 261 lei pentru o familie cu un copil şi poate ajunge până la 925 lei.

Un apartament cu două dormitoare se poate închiria cu 940 lei pe noapte.

La majoritatea hotelurilor de patru stele din Poiana Braşov o noapte de cazare costă în jur de 500 – 600 lei, cu mic dejun inclus, conform booking.com.