Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Ce amintire a sensibilizat-o: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Vedeta are o familie frumoasă alături de Smiley şi fetiţa lor, Josephine, însă au fost unele momente dificile în copilăria ei care au marcat-o. Recent, a rememorat perioada când părinţii ei au divorţat.

08 iun. 2022, 12:56
Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Ce amintire a sensibilizat-o: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”
Gina Pistol a izbucnit în lacrimi

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Pe când era doar un copil, părinții ei s-au luptat pentru a obține custodia, după ce au decis să divorțeze. Deoarece fiecare dintre ei voia să rămână cu copilul, aceștia au ajuns în instanță.

Citeşte şi: Momente teribile pentru Gina Pistol. Dezvăluire cutremurătoare a vedetei: „Nu mai știam cine sunt!” VIDEO

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi

Experiența a fost una traumatizantă pentru prezentatoare, care a rămas în grija unei femei agresive. Mai mult, Gina Pistol a povestit că atunci s-a simțit a nimănui și că părinții ei nu o iubesc deoarece nimeni nu a explicat ce se întâmplă, de fapt.

Ai mei se despărțiseră. Tata se judeca cu mama pentru custodia mea și m-a dus la o doamnă, nu știu cine e acea femeie, am înțeles că a și decedat între timp și nu mi-a explicat nimeni de ce, ce mi se întâmplă. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

Dar nu a venit nimeni să îmi zică, copilului. Femeia aceea era agresivă, pentru că ea la rândul ei avea niște probleme. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură dată mi-a dat o palmă. Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa”, a declarat Gina Pistol, în cadrul podcastului „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar.

Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate şi iubite cupluri din România. Chiar dacă se ştiam de multă vreme, ambii fiind persoane publice, niciodată nu s-au gândit că o să întemeieze o familie.

La mai bine de un an de zile de când au devenit părinți, cei doi au vorbit în podcastul #searadupa7 despre momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. „Eram întrebată des când fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecată prin lume, stăteam două-trei luni închisă în platou. Înainte, mă uitam la persoana de lângă mine şi credeam că nu e ce trebuie pentru mine pentru a fi tatăl copilului meu.

Ai apărut tu apoi, iar tu ai fost ca o lecţie dată de univers, să învăț lecția răbdării. Erau momente când îmi pierdeam răbdarea, dar ceva înăuntrul meu îmi spunea să mai stau puțin. Și uite că a fost bine. E ceva mai presus de noi care așază lucrurile. Poate dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, între noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia”, a mai mărturisit Gina Pistol.