Staţiunea Mamaia se schimbă radical. Cum va arăta la vară FOTO

Turiştii care vor merge, la vară, la mare aproape că nu vor mai recunoaşte staţiunea Mamaia. Aceasta a intrat într-un amplu proces de modernizare şi, la începutul sezonului estival, va avea o faţă complet nouă. Va aduce mai mult cu una din vestitele staţiuni din Brazilia şi din ce în ce mai puţin cu bătrâna Mamaie.

08 nov. 2013, 11:40

Vor fi construite cele patru pasarele deasupra şoselei, va fi reabilitată toată promenada, vor fi refăcute piaţetele de la Perla şi Cazino, iar plajele vor fi iluminate ca ziua, potrivit cugetliber.ro. Joi, 7 noiembrie, primarul Radu Mazăre a inaugurat lucrările de modernizare a promenadei. Este vorba despre o investiţie de peste zece milioane de euro, cu fonduri ne-rambursabile de la Uniunea Europeană.

„Refacem coloana vertebrală a staţiunii Mamaia, cea pe care am început să o modernizăm acum zece ani, dar cu bani puţini. De data aceasta, standardele sunt foarte ridicate. Vor fi reabilitate toată promenada, de la sud până la nord, aleea principală din Satul de Vacanţă şi piaţetele Perla şi Cazino„, a anunţat primarul Constanţei.

Lucrările sunt realizate în cadrul proiectului „Promenadă turistică Mamaia„, finanţat prin Programul Operaţional Regional. Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă modernizarea şi reamenajarea promenadei turistice din municipiul Constanţa – zona Sat Vacanţă (cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi bulevardul Mamaia) şi staţiunea Mamaia – zona cuprinsă între Piaţeta Perla – Hotel Malibu şi complex hotelier Bicaz.

CITEŞTE ŞI: Nebunie la Mamaia cu femei provocatoare, care elegorice şi distracţie. Mazăre, regele Babilonului