Statul nu are bani, Fiscul are varză. Captură de zile mari VIDEO

Fiscul a confiscat, printre altele, 24 de tone de varză albă. Zelul Fiscului este motivat de ordinul premierului de a colecta 2 miliarde de euro în plus, în numai 60 de zile, din evaziunea cu legume şi alcool. Ungureanu îi face zile grele lui Sorin Blejnar de la ANAF pentru bani. Aceştia nu sunt necesari neapărat undeva, ci sunt necesari oriunde, aşa cum a explicat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 15:15
Statul nu are bani, Fiscul are varză. Captură de zile mari VIDEO

19.800 sticle de vodcă, 330.000 de ouă, 20 tone de zahăr, 122 tone de clementine, 18 tone de portocale, 3,5 tone de roşii şi 24.000 de kilograme de varză albă. Aceasta este captura făcută numai marţi de către Fisc.

Premierul, Mihai Răzvan Ungurea a cerut ca din reducerea evaziunii cu alcool şi legume Fiscul să strângă 2 miliarde de euro în 2 luni. Dacă nu se întâmplă asta, Sorin Blejnar şi chiar Bogdan Drăgoi riscă să fie obligaţi să plece.

Şi ca şi când nu ar fi fost destul de greu să satisfacă pretenţia premierului, Fiscul mai are şi problema scăderii încasărilor din taxe şi impozite.

Nu ştiu dacă lunile februarie şi martie sunt luni bune. Sunt unele scăderi ale încasărilor şi din cauza situaţiei create din cauza zăpezii„, a declarat Gheorghe Ialomiţianu, fost ministru al Finanţelor.

Ialomiţianu a fost un ministru norocos. Lui, premierul Emil Boc i-a cerut să colecteze în plus o sumă de 3 ori mai mică decât vrea Ungureanu şi nu în 60 de zile, ci în 12 luni. De ce au crescut brusc pretenţiile a încercat să explice purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Este o evaluare pe care a făcut-o premierul pe baza informaţiilor existente. Nu sunt bani necesari neapărat undeva, sunt bani necesari oriunde„, a spus Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.