Statul, pe urmele moştenilor lui Dinu Patriciu. Fiicele şi fosta soţie a milionarului au fost date în judecată

Cele două fiice ale lui Dinu Patriciu şi fosta soţie a omului de afaceri au fost date în judecată de Ministerul Finanţelor, pentru recuperarea unui prejudiciu record dintr-un dosar în care a fost implicat Patriciu. Acţiunea în instanţă a fost introdusă după ce a fost dezvăluit testamentul omului de afaceri.

10 sept. 2015, 08:32
Statul, pe urmele moştenilor lui Dinu Patriciu. Fiicele şi fosta soţie a milionarului au fost date în judecată

Probeleme familiei lui Dinu Patriciu nu s-au încheiat, chiar dacă omul de afaceri a murit în urmă cu mai bine de un an. O dată ce dosarele pentru care acesta fusese trimis în judecată au ajuns la o decizie definitivă, statul trece la recuperarea prejudiciilor.

Citeşte şi Ce conţine TESTAMENTUL lui Dinu Patriciu. Cine primeşte cea mai mare parte din avere

Spre exemplu, în Cazul Rompetrol prejudiciul constatat este de 85 de milioane de euro şi, potrivit România TV, pentru recuperarea banilor Ministerul Finanţelor le-a dat în judecată pe moştenitoarele lui Dinu Patriciu, soţia Dana şi cele două fiice. În baza acestui proces aflat pe rol la Tribunalul Bucureşti urmează să se stabilească cu exactitate care este partea de prejudiciu pe care Dinu Patriciu trebuia să o plătească, urmând ca responsabilitatea plăţii să fie trecută în dreptul meştenitorilor.

Citeşte şi Dosar al lui Dinu Patriciu, ţinut vreme de şase ani la sertar de un procuror DIICOT. Raportul IJ

Joi, la Tribunalul Bucureşti s-a derulat primul termen în acest dosar, în care statul le-a acţionat în judecată pe fiicele şi soţia lui Dinu Patriciu.

Citeşte şi SECHESTRU pe maşinile de lux deţinute de Dinu Patriciu