Statul român vrea să o execute silit pe Simona Halep. Campioana a contestat decizia Fiscului în instanţă

Statul român plănuiește să o execute silit pe Simona Halep, după o solicitare din partea ANAF, potrivit unui document intrat în posesia wowbiz.ro.

19 mai 2020, 09:43
Statul român vrea să o execute silit pe Simona Halep. Campioana a contestat decizia Fiscului în instanţă

Simona Halep nu și-ar fi achitat o parte din impozite pentru anumite bunuri pe care le deține în Constanța, orașul ei natal. Pe 19 februarie 2020, Halep a contestat decizia Agenției Naționale de Administrare Fiscală la Judecătoria Constanța.

Până în acest moment, nu au fost stabilite termenele eventualului proces, din cauza crizei pe care pandemia de coronavirus a produs-o în România.

Citeşte şi Simona Halep, cea mai mare frică din viaţa sa. „Pentru o femeie care vrea să aibă copii, e foarte important!”

Și tatăl Simonei, Stere Halep, a avut probleme similare. În 2018, presa a relatat că Stere Halep este executat silit de Fisc, din cauza datoriilor la stat pe care le are firma sa, „La Stelică SRL”, unde este unic asociat şi administrator. Fiscul constănţean a scos la vânzare o clădire din comuna Vulturu şi un teren aferent, ambele aflate în proprietatea firmei lui Stere Halep. Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 38.068 de lei, fara TVA.


loading...