Steaua – Chelsea. Reghecampf l-a pierdut pe Pintilii, vezi echipa de start a roş-albaştrilor

Înaintea meciului cu Chelsea, antrenorul Laurenţiu Reghecampf avea două mari semne de întrebare cu privire la formula de start, Cristi Tănase şi Mihai Pintilii fiind incerţi, din cauza accidentărilor. Potrivit Dolce Sport, primul dintre jucătoria fost recuperat şi va juca din primul minut, în schimb Pintilii va rata meciul cu londonezii, din Liga Campionilor.

01 oct. 2013, 14:59
Steaua – Chelsea. Reghecampf l-a pierdut pe Pintilii, vezi echipa de start a roş-albaştrilor

Steaua nu va putea conta în meciul cu Chelsea, programat în această seară, în grupa E a Ligii Campionilor, pe unul dintre jucătorii săi de bază, mijlocaşul la închidere Mihai Pintilii. Potrivit dolcesport.ro, la fel ca la Varşovia, în returul cu Legia, încheiat cu scorul de 2-2, locul său va fi luat de Lucian Filip.

Citeşte şi Din duba poliţiei, Gigi Becali a indicat scorul meciului Steaua – Chelsea. Vezi pronosticul său FOTO

O altă alegere a lui Laurenţiu Reghecampf pentru meciul din această seară a fost plasarea în atac a italianului Federico Piovaccari şi lăsarea pe banca de rezerve a grecului Kapetanos.

Echipa Stelei:

Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Filip – Popa, Stanciu, Tănase – Piovaccari.

Echipa lui Chelsea:

Cech – Ivanovic, Terry, Luiz, Cole – Ramires, Lampard – Oscar, Mata, Schurrle – Torres.

Meciul Steaua – Cheslea se va disputa de la ora 21.45, pe Arena Naţională, va fi transmis în direct de TVR1, DigiSport1 şi DolceSport1 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe ROMÂNIATV.NET.

Citeşte şi Steaua – Chelsea. Mourinho: Dacă faci a doua greşeală rămâi în viaţă, dar eşti la limită