Reghecampf le-a dedicat TITLUL 25 lui Mihai Stoica şi Gigi Becali

Laurenţiu Reghecampf le-a dedicat titlul cu numărul 25 celor doi conducători ai clubului aflaţi în spatele gratiilor, patronul Gigi Becali şi managerul Mihai Stoica.

20 mai 2014, 20:42
Reghecampf le-a dedicat TITLUL 25 lui Mihai Stoica şi Gigi Becali

„A fost un an foarte greu pentru noi, mai ales că am trecut prin nişte momente pe care le ştie toată lumea. Am început cu meciuril dificile din preliminarii, apoi am avut o perioadă mai dificilă, dar tot am reuşit să ne apropiem de cei de la Astra şi să-i depăşim.

Am meritat să fim campioni. Au fost multe momente dificile, în iarnă chiar ne-a fost teamă. Am câştigat cu cei de la Astra şi după aceea am reuşit să luăm titlul.

În cadrul clubului nu s-a schimbat nimic după arestările lui Gigi Becali şi Mihai Stoica. Nu ne-a fost uşor să îi înlocuim, de fapt nici nu avem cum să facem asta. Numai prin titlul câştigat am reuşit să le mulţumim pentru tot ceea ce au făcut.

Era important să îi avem lângă noi pe Chiricheş şi Bourceanu, mai ales că ei au crescut alături de această echipă.

Sunt sigur că vom avea un meci foarte greu în Cupa României, mai ales că Astra este una dintre echipele care s-a chinuit să ţină pasul cu noi. După acest joc voi discuta şi despre sezonul viitor. Un antrenor găseşte mereu motive de a se motiva, chiar dacă a câştigat tot ce se putea”, a spus Reghecampf la Digi Sport.