Steaua a obţinut prima victorie în amicalele de iarnă. A învins cu 2-0 pe Dinamo Kiev

Steaua Bucureşti a învins cu scorul de 2-0 (1-0), echipa ucraineană Dinamo Kiev, în cel de-al treilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Marbella. Golurile au fost marcate de Rusescu şi Cristi Tănase.

22 ian. 2013, 06:28
Steaua a obţinut prima victorie în amicalele de iarnă. A învins cu 2-0 pe Dinamo Kiev

După o înfrângere şi un egal, Steaua a obţinut prima victorie în stagiul de pregătire din Spania, 2-0 cu Dinamo Kiev.

Primul gol a fost înscris de către Raul Rusescu, acesta marcând cu un şut superb, la vinclu, în minutul 33. După alte 33 de minute de joc, a marcat Cristi Tanase, din pasa lui Latovlevici.

De remarcat faptul că Valentin Cojocaru a fost folosit pentru prima dată că titular, portarul de 17 ani având o evoluţie demnă de apreciat în cele 61 de minute în care s-a aflat pe teren.

În minutul 56, un gol al ucrainenilor a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Steaua a început jocul în următoarea formulă: Cojocaru – Prepeliţă, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Rusescu, Chipciu – Nikolici. Au mai evoluat: Lupu, Pârvulescu, D. Bratu, M. Costea, Filip, Stanca, Tănase, Rocha, Năstăsie, Puşkaş.

La meciul dintre Steaua şi Dinamo Kiev a asistat şi antrenorul formaţiei Dinamo Moscova, Dan Petrescu.

Steaua a mai înregistrat în cadrul stagiului de la Marbella o înfrângere, scor 1-2 cu Celtic Glasgow, şi o remiză, scor 1-1 cu FC Basel.

Pentru roş-albastri urmează ultimul meci amical din stagiul de pregătire din Spania, cu formaţia maghiară Ferencvaros, programat pe 23 ianuarie, de la ora 20.30.