Steaua a promovat în Liga 3 şi sute de suporteri au sărbătorit în Ghencea VIDEO

Steaua a reuşit promovarea în Liga 3 din a treia încercare, după ce a jucat un baraj în trei cu Argeşul Mihăileşti (8-1) şi Bărăganul Ciulniţa (6-0), iar autocarul cu care au venit jucătorii şi staff-ul a fost aşteptat la intrarea în complexul Ghencea de sute de suporteri.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 05:36
Steaua a promovat în Liga 3 şi sute de suporteri au sărbătorit în Ghencea VIDEO

Steaua a disputat miercuri, de la ora 17:30, al doilea meci de baraj, după ce câştigase lejer prima partidă, 8-1 cu Argeşul Mihăileşti. Partida s-a desfăşurat tot pe stadionul Vasile Enache din comuna Modelu, judeţul Călăraşi.

„Militarii” s-au impus din nou fără prea mari probleme, de data aceasta diferenţa fiind făcută încă din prima repriză. Roş-albaştrii au condus la pauză cu 5-0, prin golurile lui Andrei Neagoe (15, 20), Antohi (28) şi Băjenaru (42,45), iar scorul final a fost stabilit de Rareş Enceanu în minutul 76.

Echipa lui Opriţa, Miu şi Boştină a fost încurajată de câteva sute de suporteri veniţi de la Bucureşti, iar după meci, la sosirea în complexul Ghencea, alte sute de fani au fost prezenţi pentru a-i întâmpina şi a sărbători împreună mult aşteptata promovare.