Steaua a renunţat la DOI FOTBALIŞTI

Steaua a anunţat că Mihai Răduţ şi Alexandru Târnovan se vor transfera la Pandurii şi, respectiv, la Gaz Metan, se arată pe site-ul oficial al clubului din Ghencea.

01 iul. 2014, 17:23
Steaua a renunţat la DOI FOTBALIŞTI

Mihai Răduţ a fost cedat definitiv la Pandurii, dar Steaua va păstra 50% din suma unui eventaul viitor transfer, în timp ce Alexabdru Târnovan a fost împrumutat pentru sezonul viitor la Gaz Mediaş.

Mihai Răduţ este considerat unul dintre cei mai tehnici jucători din Liga 1, unde a debutat în sezonul 2009-2010 pentru Internaţional Curtea de Argeş. Fost junior al lui Sporting Lisabona, Răduţ a fost transferat de Steaua în vara lui 2010. În vara lui 2012 a fost împrumutat la Pandurii Târgu-Jiu, cu care a devenit vicecampion, evoluând în 30 de meciuri şi marcând 6 goluri. A revenit la Steaua anul trecut, adăugându-şi în palmares, pe lângă Cupa României din 2011, Super Cupa României şi titlul de campion.

Alexandru Târnovan este un mijlocaş de bandă născut pe 27 iulie 1995, la Bistriţa. Acesta a început fotbalul la nivel organizat la Sporting Bistriţa şi mai apoi la LPS Bistriţa, de unde a fost achiziţionat de către Academia Hagi. Debutul său în Liga 1 s-a produs în sezonul 2012-2013, pe 8 martie 2013, la partida pierdută de Viitorul Constanţa pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 1-4. A strâns opt meciuri în Liga 1 pentru echipa lui Gheorghe Hagi, iar vara trecută a ajuns în Ghencea sub formă de împrumut, pentru a participa în UEFA Youth League. De asemenea, acesta a debutat pentru echipa mare în partida de Cupa României, cu Oţelul Galaţi (scor 2-0), când a şi reuşit să înscrie. Începând cu ianuarie 2014, a fost achiziţionat definitiv de către Steaua, alături de care a câştigat un titlu de campion.