STEAUA AALBORG LIVE VIDEO 6-0: Antrenament fără public pentru campioana României!

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO: RomaniaTV.net vă prezintă LIVE debutul Stelei în Europa League. 

RomaniaTV.net
18 sept. 2014, 17:30
STEAUA AALBORG LIVE VIDEO 6-0: Antrenament fără public pentru campioana României!

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO.

Steaua-Aalborg 6-0, scorul ia proportii!

Min. 65: 4-0 pentru Steaua!!!

MIN. 15: Steaua a scăpat în două rânduri de la primirea unui gol, Arlauskis a fost erou!

Steaua: 24. Giedrius Arlauskis – 2. Cornel Râpă, 4. Lukasz Szukala, 33. Fernando Varela, 14. Iasmin Latovlevici – 11. Andrei Prepeliţă, 21. Nicandro Breeveld – 77. Adrian Popa, 7. Alexandru Chipciu (căpitan), 18. Lucian Sânmărtean – 28. Claudiu Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă. 
Rezerve: 95. Valentin Cojocaru – 6. Paul Papp, 8. Lucian Filip, 12. Nicolae Stanciu, 26. Ionuţ Neagu, 9. Gabriel Iancu, 25. Raul Rusescu 


Aalborg: 1. Nicolai Larsen – 20. Henrik Dalsgaard, 5. Kenneth Emil Petersen, 26. Rasmus Thelander, 6. Donny Gorter – 14. Mathias Wichmann, 8. Rasmus Würtz (căpitan), 21. Kasper Risgard, 23. Nicolaj Thomsen – 18. Anders Jacobsen, 7. Thomas Enevoldsen. Antrenor: Kent Nielsen. 
Rezerve: 22. Carsten Christensen – 32. Kasper Pedersen, 9. Thomas Augustinussen, 25. Frederik Borsting, 30. Andreas Bruhn, 11. Nicklas Helenius, 19. Soren Frederiksen. 

Arbitru: Vladislav Bezborodov; arbitri asistenţi: Nikolai Golubev, Maksim Gavrilin; arbitri asistenţi adiţionali: Serghei Ivanov, Mikhail Vilkov; arbitru de rezervă: Valeri Dancenko (Rusia) 
Delegat UEFA: Mehmet Süheyl Önen (Turcia), observator UEFA pentru arbitri: Miroslav Vitkovic (Croaţia) 

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Prima partidă a Stelei din grupele Europa League, cu Aalborg, se va disputa cu Arena Națională goală. Păcat pentru adevărații fani ai campioanei, că nu pot vedea meciul live din cauza unui pâlc de suporteri, care au scandat la partida cu Ludogoreț remarci rasiste la adresa unor jucători ai formației gazdă.  Chiar și așa, trupa antrenată de Costel Gâlcă nu are voie să facă nici un pas greșit contra nordicilor, obiectivul fiind clar, calificarea în primăvara europeană.

Partida Steaua – Aalborg, în Liga Europa, este LIVE VIDEO de la ora 22.05, aiciaiciaiciaici şi aici. 

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO.  Oficialii danezi au încercat pe ultima sută de metri să faciliteze accesul la meci al propriilor fanilor, condiderând că aceştia nu au nici o vină pentru faptul că întâlnirea are loc cu porţile închise. Conducerea lui Aalborg a trimis în acest sens o cererea la UEFA, însă petiţia a fost respinsă pe loc.

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Acum trei săptămâni visau cu ochii deschişi la a doua participare consecutivă în grupele Ligii Campionilor, însă acum, steliştii nu au ce face şi vor trage tare să ajungă în primăvara Europa League. Primul adversar, danezii de la Aalborg, în această seară, de la ora 22.05, pe o Arenă Naţională cu porţile închise. Costel

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Costel Gâlcă e optimist, ca de fiecare dată, şi spune că Steaua nu poate rata joi sear victoria la debutul în grupele Europa League, în faţa unui adversar “puţin mai bun decât Stromsgotset”, echipă pe care roş-albaştrii au depăşit-o la pas în această vară în tururile preliminare din Champions League. 

 “Aalborg seamănă cu Stromsgotset pe faza ofensivă. Urcă foarte mult cu fundașii laterali. E o echipă care aleargă mult, nu renunță niciodată. Este puțin peste Stromgodset, chiar dacă au pierdut clar în play-off cu Apoel Nicosia. Au primit golurile doar pe contraatac. Vom avea ocazii și vom marca multe goluri, asta cu siguranță. Nu îmi e teamă, avem o echipă mult mai valoroasă. În afară de Tănase și Bourceanu, toți jucătorii sunt apți. L-am protejat puțin pe Arlauskis, a venit ușor accidentat de la echipa națională. Cu siguranță va fi titular, nu are nimic grav. Sânmărtean este mult mai bine ca acum două săptămâni, el poate juca și cu Aalborg, dar și cu Petrolul peste câteva zile. La fel şi Rusescu, este pregătit să joace, nu contează postul. Să vedem dacă va şi intra. La fiecare început de grupă, toţi plecăm de la zero puncte. Nu suntem favoriți, toți plecăm cu șanse egale. Dinamo Kiev are o echipă foarte bună, iar Rio Ave este lider în Portugalia”, spune Constantin Gâlcă.

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. “Ne-am întâlnit cu suporterii, am vorbit cu ei, ne-am spus că ne vor susține de acum înainte” – Costel Gâlcă, antrenor Steaua

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Intrat într-un conflict verbal cu Alex Chipciu la dubla Steaua – Ludogoreț, Cosmin Moți s-a împăcat de ochii lumii cu stelistul la echipa națională, însă fundașul se pare că nu a trecut de tot peste acele acuze aruncate de elevul lui Gâlcă. Chestionat în această privință după meciul pierdut dramatic de Ludogoreț în fața lui Liverpool (1-2) în grupele Ligii Campionilor, ex-dinamovistul l-a “pișcat” iar pe Chipciu. “Balotelli este un jucător extraordinar, e vicecampion mondial, a jucat la echipe mari. Chipciu, dar și Keșeru, sunt şi ei jucători valoroşi, dar din punctul meu de vedere, nu vreau să-i jignesc,  nu sunt la nivelul lui Balotelli”.

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Mijlocaşul campioanei, Prepeliţă, este de părere că, în ciuda amărăciunii eliminării dramatice din Liga Campionilor, el şi colegii săi nu şi-au pierdut din motivaţie şi vor încerca să aibă un parcurs cât mai lung în această competiţie:  “Este un prim meci, pe care trebuie să-l câștigăm. Vrem să-i contracarăm și să învingem. Motivația este și în Liga Campionilor și în Liga Europa. E vorba de meciuri din cupele europene și suntem obligați să le câștigăm. E un obiectiv pentru noi să mergem cât mai departe în Europa League. În primăvară putem aduce un nume mare la București”.

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. „E primul meci pentru noi în grupe, trebuie să câştigăm. Vom juca pe Arena Națională fără spectatori, va fi un sentiment urât, dar asta e viaţa, nu avem ce face. Este o grupă din care ne putem calfica şi sunt convins că o s-o facem”, spune revenitul Raul Rusescu.

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Căpitanul echipei, Cristi Tănase, nu va reveni nici astă-seară în garnitura Stelei. Accidentat de mai multe săptămâni, mijlocașul a riscat să joace în returul cu Ludogoreț, dar nu a rezistat decât un minut, leziunea musculară recindivându-i. De atunci, cel poreclit Dodel se află într-un proces asiduu de recuperare, și chiar dacă este pe final cu acesta, el nu va mai risca de data aceasta să intre incomplet refăcut. Cel mai probabil, Tănase își va face revenirea pe gazon după meciul din week-end cu Petrolul în Liga 1.

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Antrenorul stelist se gândeşte în aceste zile la modulul tactic pe care îl va folosi împotriva lui Aalborg. Chiar dacă la numirea sa la Steaua îşi dorea să joace ofensivul 4-3-3, până la urmă a rămas fidel sistemului folosit şi de Laurenţiu Reghecamf, 4-2-3-1. În confruntarea cu danezii, Costel Gâlcă are de gând să-şi suprindă omologul şi să folosească modulul tactic 4-4-2. Apărarea e bătută în cuie, cu Râpă, Szukala, Varela şi Latovlevici, la mijloc Popa şi Chipciu vor asigura benzile, în timp ce dirijorul Sânmărtean va face pereche în centru cu Breeveld sau Prepeliţă. În avanposturi, Gâlcă vrea să-i împace şi pe Keşeru şi pe nou-venitul Raul Rusescu, titularizându-i pe amândoi.

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Antrenorul lui Aalborg, Kent Nielsen, se confruntă cu importante probleme de lot înaintea meciului de joi cu Steaua. Tehnicianul nu se poate baza pe doi dintre cei mai buni jucători ai săi, Patrick Kristensen și Mathias Thrane, care vor fi lăsați acasă din cauza unor accidentări. Mai mult, alți doi jucători nu sunt de mai mult timp apţi, Lukas Spalvis și Jakob Ahlmann, în timp ce Rasmus Jönsson nu va fi nici el luat în calcul, deoarece se în recuperare după o intervenţie chirurgicală.

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Meciul dintre Steaua şi Aalborg va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Vladislav Bezborodov la centru. El va fi ajutat la cele două linii de Nikolai Golubev şi Maksim Gavrilin. Asistenţi suplimentari vor fi Serghei Ivanov şi Mihail Vilkov, iar arbitru de rezervă Valeri Dancenko.

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Formații probabile:

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Breeveld, Prepeliță – Ad. Popa, Sânmărtean, Chipciu – Rusescu

Aalborg: Larsen – Petersen, Thelander, Risgaard, Wurtz –  Thomsen, Gorter, A. Jacobsen, Dalsgaard – Helenius, A. Christensen

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO. Se mai joacă în grupă: Rio Ave – Dinamo Kiev.