STEAUA AALBORG 6-0 în Europa League

STEAUA-AALBORG 6-0. Steaua a câştigat, joi, cu 6-0, meciul cu Aalborg, primul din Grupa J a UEFA Europa League, disputat fără spectatori pe Arena Naţională.

18 sept. 2014, 19:02
STEAUA AALBORG 6-0 în Europa League

STEAUA AALBORG LIVE

min. 73: GOL STEAUA! A marcat RUSESCU!!!!

min. 72: GOL STEAUA! A marcat KEŞERU!!!

min. 64: GOL STEAUA! A marcat KEŞERU!!!

min. 61: GOL STEAUA! A marcat KEŞERU!!!

min. 60: GOL STEAUA! A marcat RUSESCU, DIN PENALTY!!!!

min. 52. GOL STEAUA! A marcat SANMARTEAN!!!!

Echipele de start

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici –  Breeveld, Prepeliță – Ad. Popa, Chipciu, Sânmărtean – Keșeru.

Aalborg BK: Larsen – Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter – Wichmann, Wurtz, Risgard, Thomsen – Jacobsen, Enevoldsen.

STEAUA AALBORG LIVE.

Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf, pregateste o lovitura dura pentru cei de la Steaua. Sexy-impresara vrea ca Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala sa paraseasca gruparea din Ghencea.

STEAUA AALBORG LIVE.

Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala au intrat in ultimul an de contract, iar din iarna pot semna gratis cu orice alta echipa. desi Steaua le-a propus noi intelegeri, Anamaria Prodan, cea care ii reprezinta, vrea ca fotbalistii sa plece.

STEAUA AALBORG LIVE

„Szukala are o varsta si cred ca e timpul sa faca pasul spre un campionat din strainatate, cu un contract care sa ii asigure finalul de cariera. Lui Lucian sunt sigura ca ii pot gasi un contract de 1,5 milioane de euro pe an in strainatate. Mor de ciuda, daca era macar cu doi-trei ani mai tanar juca la Barcelona si eu ma umpleam de bani cu el”, a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

STEAUA AALBORG LIVE

Anamaria prodan ar vrea sa ii duca pe cei doi jucatori in zona Golfului Persic, acolo unde antreneaza sotul ei. Despre Szukala se spune ca ar putea ajunge chiar la echipa lui Reghecampf, Al Hilal.

STEAUA AALBORG LIVE

Steaua are mari probleme in ainte de meciul cu Aalborg. „Tanase se antrenează, dar nu la capacitate maximă pentru a nu risca o recidivă. E posibil să fie apt pentru jocul din campionat, dacă nu acum cu Petrolul, sigur cu Astra”, a spus pentru ProSport un oficial al echipei Steaua.

STEAUA-AALBORG LIVE

Steaua a aflat ca Aalborg nu va putea conta pe cinci jucatori in partida de pe Arena Nationala. Din lotul deplasat de Aalborg la Bucuresti pentru partida cu Steaua lipsesc Patrick Kristensen, Luke Spalvis, Jakob Ahlmann, Rasmus Jonsson si Mathias Thrane.

STEAUA-AALBORG LIVE

Danezii de la AALBORG au cerut UEFA sa permita accesul galeriei oaspetilor la meciul cu STEAUA, dar forul european a respins aceasta solicitare. Partida Steaua-Aalborg se va disputa cu portile inchise, din cauza incidentelor create de romani la Sofia, la meciul cu Ludogorets. „Am incercat sa obtinem o dispensa din partea UEFA pentru ca fanii nostri sa poata intra la meci, dar argumentele noastre n-au fost luate in seama”, a spus Allan Gaarde, directorul sportiv al danezilor, despre meciul STEAUA-AALBORG. UEFA a pedepsit-o pe Steaua la meciul cu Aalborg din cauza tortelor aprinse de suporteri la meciul cu Ludogorets.

STEAUA-AALBORG LIVE

Meciul STEAUA-AALBORG, programat joi în grupa J din Europa League, va fi condus de o brigadă din Rusia, avându-l la centru pe Vladislav Bezborodov. Acesta este arbitru FIFA din 2009, iar în carieră a condus un singur meci în care a fost implicată o echipă românească. Pe 10 octombrie 2009 el era la centru în întâlnirea pe care reprezentativa Under 19 a ţării noastre o pierdea cu 0-3 în faţa reprezentativei similare a Scoţiei, în deplasare. Arbitri asistenţi la STEAUA-AALBORG sunt Nikolai Golubev şi Maksim Gavrilin, asistenţi suplimentari sunt Serghei Ivanov şi Mihail Vilkov, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Valeri Dancenko. Observator delegat de UEFA pentru arbitri este croatul Miroslav Vitkovic.

STEAUA AALBORG LIVE este aici, aici, aici, aici şi aici.

STEAUA-AALBORG LIVE

Meciul dintre Steaua si Aalborg se va disputa joi, de la ora 22:05, si va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.