STEAUA – AKTOBE. Mesaj ULUITOR al lui Costel Gâlcă pentru stelişti. Care va fi CHEIA jocului

STEAUA - AKTOBE este meciul decisiv pentru "roş-albaştri" în drumul spre grupele Ligii Campionilor. După 2-2 în tur, Costel Gâlcă le-a transmis elevilor săi un mesaj impresionant.

05 aug. 2014, 12:25
STEAUA – AKTOBE. Mesaj ULUITOR al lui Costel Gâlcă pentru stelişti. Care va fi CHEIA jocului

„Am o mentalitate de învingător şi nu vom juca la 0-0, vreau să marcăm şi să câştigăm acest meci”, a spus, tăios, Costel Gâlcă, la conferinţa de presă dinaintea partidei Steaua – Aktobe, programată miercuri, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Antrenorul Stelei a precizat că are mare încredere în jucători, în ce joacă aceştia şi în mentalitatea lor. „Este un meci important, care ne poate asigura calificarea în grupele Europa League. Cred că va fi un joc în care ne vom crea multe ocazii. Sper să marcăm repede şi să dominăm meciul, în faţa unui adversar care caută contraatacurile şi atacurile rapide. Încercăm să marcăm multe goluri. Nu cred că va fi doar 1-0”.

STEAUA – AKTOBE. ANUNŢ IMPORTANT înaintea meciului din preliminariile Ligii Campionilor

Tehnicianul stelist a indicat că Aktobe are un joc care face ca la mijloc să apară spaţii şi steliştii ar putea încerca să stăpânească acest spaţiu şi să ajungă repede la poartă.

„Nu suntem mulţumiţi cu Europa League, ne gândim la grupele Champions League”, a menţionat antrenorul Stelei.

Gâlcă nu ştie încă echipa de start, dar o va decide după antrenamentul programat miercuri dimineaţa.

Fostul mijlocaş consideră că Lucian Sânmărtean are un moral bun după jocul şi golul marcat cu CS Universitatea Craiova.

Doi absenţi în tabăra Stelei

Tehnicianul Costel Gâlcă se confruntă cu unele probleme de lot, Valentin Lemnaru şi Florin Gardoş fiind indisponibili pentru meciul de miercuri.

„Lemnaru a făcut o leziune, o întindere sau o ruptură, nu ştim prea bine ce are. Avem nevoie de jucători ca el şi de aceea am decis să joace în meciul de la Aktobe. E greu să intri şi să marchezi de la primul meci, care are încărcătură mare. Sper să-l recuperăm sportiv şi fizic cât mai repede”, a explicat Gâlcă.

„Sperăm ca Gardoş să reintre de joi la antrenamentele cu echipa şi să joace în meciul de la Cluj”, a mai spus tehnicianul stelist.

Citeşte şi Lovitură de la UEFA înainte de STEAUA-AKTOBE

Antrenorul Stelei a vorbit şi despre posibilele transferuri la campioana României: „Îmi doresc un jucător ca Breeveld (Pandurii), dar vom vedea ce se va întâmpla. Despre Luchin ştiu şi eu că ar trebui să semneze şi sper să facă acest lucru cât mai repede. El revine în campionat şi cu gândul de a juca din nou la naţională. Poate evolua pe două posturi şi astfel putem odihni alţi jucători. Despre Hamza Younes nu ştiu mai multe decât s-a scris în presă, dar sper să vină la Steaua”.

Fostul internaţional stelist a recunoscut că unii jucători îşi doresc să plece în străinătate, dar dacă va pleca vreunul atunci vor veni jucători de aceeaşi valoare.

Steaua şi formaţia kazahă FK Aktobe se vor înfrunta miercuri, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa a doua a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, după 2-2 în primul joc.