Steaua, al cincilea meci fără victorie. A remizat, scor 3-3, cu Sturm Graz

Roş-albaştrii au disputat al şaselea meci de verificare din această iarnă şi, totodată, al doilea în cantonamentul din Antalya, remizând 3-3 cu austriecii de la Sturm Graz. Anterior, Steaua pierduse cu 0-1 în faţa formaţiei azere FC Qabala, iar în ultima partidă a cantonamentului din Spania a fost învinsă cu 1-2 de Ferencvaros Budapesta.

01 feb. 2013, 19:58
Steaua, al cincilea meci fără victorie. A remizat, scor 3-3, cu Sturm Graz

Din şase meciuri jucate în această iarnă, Steaua a câştigat unul singur, cu Dinamo Kiev (scor 2-0). În rest, trupa lui Laurenţiu Reghecampf a înregistrat trei înfrângeri şi două remize, ultima dintre ele vineri, seara, cu austriecii de la Sturm Graz (scor 3-3).

Roş-albaştrii nu au convins nici de această dată, iar antrenorul are de muncit serios în cele două săptămâni rămase până la prima manşă cu Ajax Amsterdam, din 16-imile Ligii Europa. Austriecii puteau deschide scorul încă din minutul 8, dar Tătăruşanu a intervenit salvator la şutul lui Holzl, pentru ca tot portarul nostru să ţină tabela intactă, trei minute mai târziu. Nu s-a putut opune însă la şutul lui Szabics, din minutul 20, iar Sturm Graz a deschis scorul.

La pauză a fost însă 1-1, Raul Rusescu transformând o lovitură de la 11 metri acordată după un fault asupra lui Szukala, care a şi fost înlocuit cu această ocazie. Fundaşul a fost lovit puternic în faţă şi a fost transportat la spital.

După pauză s-au marcat nu mai puţin de patru goluri. Primele două reuşite le-au aparţinut austriecilor, care au punctat în minutele 54 şi 69, iar Steaua a egalat în ultimele cinci minute. Pârvulescu a redus din diferenţă, în minutul 85, iar Cristi Tănase a stabilit scorul final, 3-3, un minut mai târziu, la capătul unei acşiuni individuale.

Steaua a început jocul cu următorul „11”: Tătăruşanu – Râpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Rusescu, Tănase – Nikolici. Au mai evoluat: Gardoş, Popa, Filip, Prepeliţă, Rocha, Pârvulescu.

Următorul amical al Stelei este programat duminică, 3 februarie, cu Dinamo Moscova, de la ora 13.00.