Steaua Armatei, înscris ILEGAL în LIGA 4

Scandal uriaș la Liga 4! SCSA Steaua, echipa MApN, Academia Rapid, reînființată de Primăria Sectorului 1 împreună cu mai mulți foști jucători giuleșteni; cât și CS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, nu au drept de joc, fiind înscrise ilegal, conform unei decizii în instanță.

19 sept. 2017, 17:24
Steaua Armatei, înscris ILEGAL în LIGA 4

Lovitură este una teribilă în special pentru fanii steliști care și-au pus tot sprijinul în proiectul Armatei și a lui Marius Lăcătuș, dar și pentru cei rapidiști care sperau că în noua conjuctura echipa din Giulești să renască. În cazul celor de la CS Dinamo, fanii „câinilor roșii” nu au recunoscut niciodată nouă echipă fiind considerată doar o acțiune din orgoliu a lui Nicolae Badea.

CSA Steaua are INTERZIS la PROMOVARE. Echipa Armatei nu poate juca mai sus de Liga 3

Această decizie vine în urma unei reclamații a lui Tudor Iacov de la Progresul București, care a semnalat că președintele AFMB, care a făcut afilierile, nu mai are drept de semnătură de doi ani, iar toate actele întocmite de acesta sunt nule.

În mod normal, noile echipe Steaua, CS Dinamo și Academia Rapid trebuiau să fie înscrise în liga V, însă AMFB a decis să le primească direct în liga a patra pentru că au terenuri bune, suporteri și nume cunoscute.