STEAUA-ASTRA. Surpriză URIAŞĂ pentru fanii ROŞ-ALBAŞTRILOR

STEAUA-ASTRA. Finala Cupei României STEAUA-ASTRA are şanse mari să se dispute cu casa închisă. STEAUA-ASTRA se joacă vineri, 23 mai, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

13 mai 2014, 11:37
STEAUA-ASTRA. Surpriză URIAŞĂ pentru fanii ROŞ-ALBAŞTRILOR

STEAUA-ASTRA. FRF a vândut deja peste 20.000 de bilete pentru meciul STEAUA-ASTRA. Interesat legat de modul în care a fost gestionată vânzarea biletelor către cele două cluburi.

STEAUA, prin vocea lui Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a solicitat să îi fie pusă la dispoziţie toată peluza dinspre Bulevardul Basarabia, adică 12.784 de bilete, la meciul STEAUA-ASTRA.

Citeşte şi: STEAUA-ASTRA. Gest IMPRESIONANT făcut de FRF la finala CUPEI ROMÂNIEI

ASTRA, club care ocupă locul 12 în topul Ligii I după numărul de spectatori pe teren propriu, a solicitat la partida STEAUA-ASTRA nu mai puţin de 7.000 de bilete, adică de 3,5 ori mai mult decât media de 2000 de fani/meci din acest sezon.

„Am fost contactat de cei de la FRF şi le-am transmis că vom avea nevoie de întreaga peluză pentru galerie la meciul STEAUA-ASTRA. Le-am spus că pentru grupul de la Peluza Sud să ne dea bilete la cealaltă peluză, dar mi-au zis că acolo vrea Ioan Niculae 7.000 de bilete pentru ASTRA. Nu ştiu ce fac, poate vor să mute tot oraşul Giurgiu la Bucureşti”, a comendat liderul fanilor STEAUA pentru ProSport.

Citeşte şi: BILETE STEAUA-ASTRA. Cât COSTĂ şi UNDE găseşti BILETE la FINALA CUPEI ROMÂNIEI

STEAUA-ASTRA, finala Cupei României 2014, se dispută, vineri, 23 mai, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.