STEAUA, cea mai cruntă lovitură după scandalul cu MApN. Şi-a pierdut un sponsor important

Disputa dintre clubul de fotbal Steaua Bucureşti şi CSA Steaua cu privire siglă şi marcă începe să aibă efecte directe asupra grupării patronate de Gigi Becali. Prima lovitură primită de campioana României este pierderea unui important sponsor.

20 ian. 2015, 15:28
STEAUA, cea mai cruntă lovitură după scandalul cu MApN. Şi-a pierdut un sponsor important

Domo, companie care anunţase în vara lui 2014 un parteneriat pe un an cu Steaua, a încetat prematur orice raport comercial cu clubul patronat de Gigi Becali. Informaţia a fost confirmată pentru ProSport de reprezentanţii companiei, iar Steaua pierde astfel unul dintre cele mai importante contracte de sponsorizare.

Valoarea contractului cu firma de retail de electronice, electrocasnice şi IT&C s-ar fi ridicat, conform sursei citate, la 200.000 de euro.

Citeşte şi George Ţucudean a confirmat transferul la Steaua

Poziţia oficială a Domo este că rezilierea contractului a fost una amiabilă şi nu are nicio legătură cu problemele dintre Steaua şi MApN, cu privire la dreptul de folosire al numelui şi a siglei. Totuşi, coincidenţă sau nu, contractul între cele două părţi a încetat la finalul lui 2014, exact în perioada în care Steaua a luat primele măsuri pentru punerea în aplicare a deciziei ÎCCJ, a scos emblema de pe echipamente şi şi-a schimbat numele în FCSB.