Steaua-CFR Cluj, războiul continuă. „Mint de îngheaţă Someşul, referitor la arbitrii străini”

Continuă scandalul între oficialii FCSB şi cei ai lui CFR Cluj, după derby-ul din Gruia, încheiat 1-1, dar al cărui rezultat a fost influenţat de greşeli mari de arbitraj în favoarea ardelenilor.

20 mart. 2018, 07:43
Steaua-CFR Cluj, războiul continuă. „Mint de îngheaţă Someşul, referitor la arbitrii străini”

Mihai Stoica îi acuză pe cei de la CFR Cluj, într-o postare pe Facebook, că „mint de îngheaţă apele” în ceea ce priveşte disponibilitatea de a aduce arbitri străini la meciurile din play-off.

Mai mult, acuzat de Iuliu Mureşan că „nu are onoare”, după ce în trecut anunţa că se retrage din fotbal dacă o altă echipă din România va mai atinge performanţele Unirii Urziceni în Liga Campionilor (8 puncte în faza grupelor), Mihai Stoica a explicat de ce consideră că nu şi-a încălcat promisiunea.

Cei de la CFR mint de îngheaţă Someşul referitor la arbitrii străini. Eu am redat întocmai ce mi-a spus Valeriu Argăseală, care e om serios. Pentru Iuliu Mureşan, am spus că mă retrag dacă mai face cineva 8 puncte în grupele UCL. Îmi menţin declaraţia. Ei n-au făcut 8. Au făcut 10. Unde nu m-am ţinut de cuvânt?„, e mesajul postat de Mihai Stoica.