STEAUA-CSMS IAŞI LIVE VIDEO DOLCE SPORT. O victorie îi duce pe moldoveni în play-off

STEAUA-CSMS IAŞI LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Steaua și CSMS Iași se vor întâlni de la 20.30, la Pitești, într-unul dintre cele două meciuri care contează pentru ultimul loc în play-off. Cealaltă partidă este ASA Târgu Mureş-FC Botoşani, care se va juca tot de la ora 20.30.

27 feb. 2016, 12:00
STEAUA-CSMS IAŞI LIVE VIDEO DOLCE SPORT. O victorie îi duce pe moldoveni în play-off

STEAUA-CSMS IAŞI LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Click aici pentru a vedea Steaua-CSMS Iaşi

O singură înfrângere au suferit steliştii în meciurile jucate pe teren propriu din ediţia curentă, 0-1 cu Astra, în rest au șase victorii şi cinci remize.

Moldovenii sunt neînvinşi în deplasare din 13 septembrie 2015, atunci când au cedat toate punctele la Craiova. Au urmat două succese (2-1 cu Petrolul, 2-1 cu Viitorul) şi patru rezultate de egalitate.

Învinsă etapa trecută în „Ștefan cel Mare”, de FC Voluntari, Steaua a coborât pe locul 5 în clasament, cu 43 de puncte. Ultima oară când „roș-albaștrii” au încheiat un sezon regulat pe locul 5 a fost în 2011, an în care Oțelul Galați a câștigat titlul.

CSMS Iași se află pe ultima poziție de play-off, cu 36 de puncte, unul mai mult decât ASA Târgu Mureș, care e pe 7. În lupta pentru ultimul loc în primele 6, mureșenii au de partea lor meciurile directe cu ieșenii și le pot lua locul acestora și în cazul unui egal cu FC Botoșani. Însă, condiția este ca Iașiul să piardă cu Steaua.