STEAUA – DINAMO 1-1, Laurenţiu Reghecampf e foarte supărat: N-am avut atitudine, felicit pe Dinamo

STEAUA - DINAMO s-a încheiat 1-1, iar antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf s-a declarat dezamăgit de prestaţia elevilor săi, felicitându-i totodată pe adversarii din Ştefan cel Mare.

01 mart. 2014, 21:44
STEAUA – DINAMO 1-1, Laurenţiu Reghecampf e foarte supărat: N-am avut atitudine, felicit pe Dinamo

STEAUA – DINAMO 1-1. Extrem de supărat după egalul din derby, Laurenţiu Reghecampf a declarat după meci că va avea o discuţie foarte tranşantă cu jucătorii săi, mai ales că Steaua va mai întâlni o dată pe Dinamo luna aceasta, pe 27 martie, în semifinalele Cupei României.

Citeşte şi STEAUA – DINAMO, primul egal în derby, după 5 ani. Campioana a fost salvată de Keşeru de la înfrângere

Imediat după meci, Laurenţiu Reghecampf a declarat la DigiSport: „Suntem dezamăgiţi, pentru că nu ne-am ridicat la nivelul pe care îl aşteptam. Au fost multe greşeli, vom avea multe de discutat în această săptămână. Din păcate e acest meci al naţionalei şi avem trei jucători la lot. Felicit Dinamo, a jucat foarte bine, agresiv, a câştigat multe mingi la mijlocul terenului. Noi am făcut greşeli simple, ne-am surprins singuri. N-am avut atitudinea care trebuia.

Este de lăudat însă jocul lui Dinamo. Poate este binevenit acest meci pentru unii jucători, să vadă ce e de făcut în continuare. La meciul din Cupă trebuie să abordăm altfel partida„.

Citeşte şi ALEGERI FRF. Steaua a DECIS cui acordă votul pentru preşedinţia FRF