STEAUA – DINAMO. Biletele la derby se pun în vânzare la case. Vezi programul

STEAUA - DINAMO LIVE. Ultimele bilete pentru partida Steaua - Dinamo, din semifinalele Cupei Romaniei (joi, ora 20.30, PRO TV) vor fi puse in vanzare la casele de bilete de la National Arena, miercuri dupa-amiaza.

26 mart. 2014, 08:05
STEAUA – DINAMO. Biletele la derby se pun în vânzare la case. Vezi programul

STEAUA – DINAMO LIVE. Derby-ul se va juca în semifinalele Cupei României, prima manşă urmând să se dispute joi seara, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Citeşte şi STEAUA se destramă: Încă un titular părăseşte Ghencea

Tichetele vor fi disponibile la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia, in intervalul orar 14:00 – 16:00.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

PELUZA SUD (BULEVARDUL BASARABIA)
INELUL 3 – 10 LEI
INELUL 2 – 15 LEI
INELUL 1 – 15 LEI

TRIBUNA A II-A
INELUL 3 – 20 LEI
INELUL 2 – 30 LEI
INELUL 1 – PERIFERIC – 40 LEI
INELUL 1 – MEDIAN – 60 LEI
INELUL 1 – CENTRAL – 80 LEI

TRIBUNA I
INELUL 3 – 20 LEI
INELUL 2 – 30 LEI

Citeşte şi STEAUA – DINAMO. Mega-ofertă înainte de derby. Steaua vrea să cumpere un golgeter al „câinilor”

STEAUA – DINAMO. Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Steaua Bucureşti şi F.C. Dinamo Bucureşti şi 90 de camere video vor monitoriza în principalele intersecţii rutiere toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa microbiştii, anunţă autorităţile.

Meciul se desfăşoară joi pe Arena Naţională în cadrul semifinalei Cupei României, începând cu ora 20,30.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18,00 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

STEAUA – DINAMO. Totodată, Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 va fi în alertă cu toate efectivele sale şi este pregătită să facă faţă misiunilor pe care le are, astfel încât bucureştenii şi suporterii să fie în orice moment în siguranţă, se arată într-un comunicat de presă al autorităţii locale.   
În acelaşi timp, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Naţional Arena va fi interzisă joi, 27 martie, între orele 17,00 – 23,30. Măsura a fost luată în urma solicitării Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi a fost transmisă tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de următoarele 6 artere de circulaţie aflate în jurul stadionului, precum Piaţa Eudoxiu Hurmuzachi, şoseaua Mihai Bravu, şoseaua Iancului, şoseaua Pantelimon, bulevardul Chişinău, bulevardul Basarabia. De la dispoziţia edilului sectorului 2 sunt exceptate unităţile de alimentaţie publică care au şi funcţiuni de cazare turistică şi cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, respectiv nunţi, botezuri, aniversări de zile festive etc.

Cadrele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 vor verifica respectarea măsurilor de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice şi intervalul orar stabilit, iar cei găsiţi în neregulă vor fi sancţionaţi cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 – 1500 lei şi suspendarea funcţionării spaţiului comercial între 10 şi 30 de zile