STEAUA e aproape CAMPIOANĂ, dar Reghe vrea REVOLUŢIE în Liga 1: Actualul sistem nu e OK!

STEAUA este pe cale să câştige cel de-al 25-lea titlu de campioană a României, însă sistemul de desfăşurare al Ligii 1 nu este pe placul antrenorului roş-albaştrilor, care deplânge faptul că multe echipe se zbat din răsputeri să reziste până la finalul întrecerii. În consecinţă, el propune o reorganizare a primului eşalon fotbalistic intern.

29 apr. 2014, 16:49
STEAUA e aproape CAMPIOANĂ, dar Reghe vrea REVOLUŢIE în Liga 1: Actualul sistem nu e OK!

Laurenţiu Reghecampf şi-a exprimat preferinţa pentru un campionat cu play-off şi play-out în Liga 1. „Trebuie să ne raportăm la ce înseamnă România în momentul de faţă. Că să poţi avea echipe cu jucători de valoare trebuie investiţi mulţi bani, iar în momentul de faţă sunt probleme finanicare la multe dintre cluburile din Liga 1.

Dacă se va adopta sistemul play-off/play-out, echipele vor deveni mult mai puternice şi atunci vom avea mult mai multe meciuri importante. Eu consider până atunci că un campionat cu 18 echipe care nu pot duce sezonul până la capăt nu este ok„, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Sport Total FM.

Citeşte şi Înlocuitor BOMBĂ pentru Tătăruşanu! UITE cine va apăra din vară la STEAUA

El este de părere că Liga 1 ar trebui să aibă maxim 12 formaţii. „Este important să avem o competiţie puternică, cu 10-12 echipe care să poată duce campionatul până la capăt fără probleme. Îmi doresc foarte mult să jucăm meciuri cu adversari cât mai buni, pentru că doar aşa poţi creşte în valoare. Nu ştiu cum se poate realiza acest lucru, dar cred eu că este important să avem mai puţine echipe şi echipele care vor juca în Liga 1 vor avea jucători de valoare„, a mai spus Reghecampf.

Citeşte şi Anunţ BOMBĂ făcut de Laurenţiu Reghecampf. „90% este SIGUR!”