FCSB – CSU CRAIOVA 2-0: Du-te, Dică, spre titlu!

FCSB a învins pe CSU Craiova, cu 2-0, şi şi-a mărit avantajul la două puncte faţă de CFR Cluj, în fruntea clasamentului Ligii 1.

RomaniaTV.net
09 apr. 2018, 07:40

UPDATE: FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), pe CSU Craiova, în ultimul meci al etapei a IV-a a play-off-ului Ligii I. În urma acestui succes, FCSB se distanţează la două puncte în fruntea clasamentului, faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Astra Giurgiu.

GOOOOL, 2-0, Tănase marhează din penalty, după un fault asupra lui Teixeira.

GOOOOOL, 1-0 FCSB! Roş-albaştrii au deschis scorul prin Marko Momcilovic. 

Meciul FCSB – CS Universitatea Craiova ţine capul de afiş al etapei a patra din play-off-ul Ligii I, ambele echipe fiind antrenate în lupta pentru titlu.

FCSB – CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA I FCSB se află pe primul loc al clasamentului, cu 35 de puncte, tot atâtea cât are şi CFR Cluj, a doua clasată, în timp ce oltenii completează podiumul Ligii I, cu 31 de puncte. 

UPDATE 19:25 – ECHIPA DE START A CELOR DE LA FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic – Filip, Ov. Popescu – Man, Budescu, C. Tănase – Alibec

UPDATE 18:30. S-a deschis și inelul al treilea la Arena Națională, așa că la derby-ul dintre FCSB și Craiova sunt așteptați peste 20.000 de oameni.

FCSB – Craiova Echipele probabile

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Momcilovic, Morais – Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Alibec

Craiova (3-4-3): Mitrovic – Popa, Kelic, Tiago – Martic, Mateiu, Zlatinski – Bancu – Burlacu, Băluță, Mitriță

STEAUA (FCSB) – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT STREAMING TELEKOM SPORT ONLINE STREAM. 

FCSB și CS U Craiova se înfruntă, luni, ora 20:45, în direct la Digi Sport 1 în derby-ul etapei a 4-a din play-off. Cele două formații se află în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte, 35. CCA a stabilit, duminică, și brigada care va conduce partida de pe Arena Națională.

Istvan Kovacs (Carei) a fost desemnat arbitru de centru. Acesta va fi ajutat la cele două tușe de Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui). Rezervă va fi Florin Mazilu (Satu Mare), în timp ce observator a fost ales Aron Huzu (Sibiu).

În urmă cu doar câteva zile, invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Special, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului declara: „Nu aş vrea să câştigăm titlul cu vreo greşeală de arbitraj. Vă jur! Păi la meciul cu Beer Sheva, un jucător scoate mingea cu mâna de pe linia porţii. Şi nu s-a dat penalty, cu tot cu adiţional. Ceva incredibil. Am trecut prin nişte momente incredibile în acest an din cauza arbitrajelor. Nu ştiu dacă arbitru va fi Istvan Kovacs cu CS U Craiova, dar sunt convins că va încerca să facă un meci bun. În ultimele partide, nu am ce să-i reproşez”. 

STEAUA (FCSB) – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT STREAMING TELEKOM SPORT ONLINE STREAM:  Echipa lui Nicolae Dică are șansa de a se distanța în fruntea clasamentului, după ce CFR a pierdut două puncte importante la finalul meciului cu Astra (1-1). În cazul în care roș-albaștrii se impun în fața Craiovei, vor avea un avantaj de două puncte în fața ardelenilor, cu șase meciuri rămase de disputat în play-off.

De partea cealaltă, în cazul unui succes, oltenii vor acumula 34 de puncte și ar arunca în aer finalul sezonului. În acest caz, podiumul ar fi format din CFR (36 de puncte), FCSB (35 de puncte) și Craiova (34 de puncte).

STEAUA (FCSB) – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT STREAMING TELEKOM SPORT ONLINE STREAM: Declarațiile celor doi antrenori

 

Antrenorul roş-albaştrilor, Nicolae Dică, spune că astfel de sacrificii (meciuri disputate de Sărbători) sunt necesare pentru fotbaliştii care îşi doresc să aibă succes în carieră. Faptul că un succes împotriva oltenilor ar însemna un nou pas spre câştigarea campionatului ar trebui să fie o motivaţie suficientă, consideră tehnicianul.

„Jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că suntem aproape de a ne îndeplini obiectivul de a câştiga titlul şi pentru asta trebuie să facem sacrificii. Sunt momente când nu poţi fi cu familia la Sărbători. Ei şi-au ales meseria asta, au ales să joace fotbal şi ştiau de la început că se poate întampla şi aşa ceva”, a declarat Dică, la conferinţa de presă de sâmbătă.

De partea cealaltă, deși Craiova suferă în ofensivă, Devis Mangia e optimist și promite că echipa sa va juca ofensiv cu FCSB, pe Arena Națională, în meciul de luni seara, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:45.

„Putem marca în orice moment cu FCSB și să nu primim gol. Cu siguranță, vom reîncepe să marcăm. Avem jucători care au aceste calități. Să nu uităm că am primit un singur gol în ultimele șapte partide, deci să evidențiem și lucrurile pozitive.

Echipele care joacă împotriva noastră sunt foarte bune. Toată echipa este aptă, însă mai avem trei antrenamente până la meci”, a spus Mangia, înaintea derby-ului din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1.

STEAUA (FCSB) – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT STREAMING TELEKOM SPORT ONLINE STREAM: . Prețurile biletelor

PELUZĂ – 5 LEI
TRIBUNA II – 20 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI

12.000 de bilete a vandut FCSB pentru derby-ul cu Craiova, cu o zi inainte de marele meci. Casele de bilete vor fi deschise si maine, iar organizatorii se asteapta la o asistenta de aproximativ 20.000 de fani.

Care „Steaua” va atrage mai multi suporteri pe stadion saptamana viitoare? Sondajul la care au participat 2400 de fani pe sport.ro inclina spre FCSB.

STEAUA (FCSB) – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT STREAMING TELEKOM SPORT ONLINE STREAM: . Oltenii, încurajați de Gică Popescu

Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naționale este alături de elevii lui Devis Mangia și își dorește ca CS U Craiova să se impună, în deplasare, după o pauză de 29 de ani.

”Universitatea Craiova nu a mai câștigat din ’89, în deplasare, la Steaua. Aș vrea ca de luni Știința să câștige din nou pe terenul roș-albaștrilor!”, este mesajul pe care Gică Popescu l-a transmis jucătorilor grupării oltene, îmbrăcat într-un tricou pe care era scris un mesaj pro Universitatea Craiova.

Gică Popescu a fost părtaș la acel succes și, recent, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, și-a adus aminte de un moment extrem de important al meciului din urmă cu 29 de ani, care ar fi putut schimba soarta partidei. ”A fost și un moment important atunci. La 1-0 a ratat Balint un 11 metri. Erau jucători care au făcut apoi istorie la nivel de echipă națională. Mulți dintre jucătorii de la CM 90 și 94 se regăseau pe teren la acel meci”, a spus Gică Popescu.

FCSB – CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA I Etapa trecută, CSU Craiova a jucat împotriva celor de la CFR Cluj, meciul terminându-se cu o remiză albă.

FCSB – CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA I FCSB a obţinut a doua victorie din play-off, scor 1-0, împotriva celor de la CSM Poli Iaşi, printr-un gol superb înscris de Constantin Budescu.

FCSB – CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA I În ciuda victoriei cu Poli Iaşi, tabăra celor ce la Steaua pare măcinată de probleme fizice, într-o perioadă în care Nicolae Dică îşi joacă postul la echipă, păstrarea postului fiind condiţionat de cucerirea titlului în Liga I, notează prosport.ro.

FCSB – CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA I Mijlocaşul Florin Tănase s-a ales cu o lovitură serioasă în meciul cu Iaşi, în urma mai multor atacuri dure ale adversarilor, astfel că prezenţa sa pe teren, împotriva Craiovei, stă sub semnul întrebării. „Jucătorii de la Steaua trebuie să fie obişnuiţi cu laudele şi cu criticile. Din păcate nici jocul lui Tănase nu a mai fost atât de bun cu cel pe care îl lăudam acum două luni”, a fost mesajul transmis de Helmuth Duckadam în urmă cu o lună. 

FCSB – CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA I Dică are probleme şi în atac, acolo unde Denis Alibec e ieşit din formă, în timp ce Harlem Gnohere va juca măcinat de o accidentare până a finalul sezonului, aşa cum a recunoscut chiar antrenorul vicecampioanei.

 

FCSB – Craiova LIVE VIDEO. FCSB, interesată de Mangia?

Gigi Becali și Mihai Stoica au pus ochii pe Devis Mangia și l-ar vrea la FCSB, în locul lui Nicolae Dică, însă antrenorul Craiovei se ține tare înaintea duelului direct, de pe Arena Națională, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

„Când un om care lucrează în fotbal este lăudat de alții, nu pot să spui decât mulțumesc, așa este civilizat să faci. În ceea ce privește aceste zvonuri, am trei ani de contract cu Craiova, așa că nu avem ce discuta”, a fost răspunsul categoric al lui Mangia pentru Becali.

STEAUA (FCSB) – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT STREAMING TELEKOM SPORT ONLINE STREAM: . Ce s-a întâmplat în sezonul regulat

FCSB a obținut patru puncte în cele două meciuri disputate în sezonul regulat. Pe Arena Națională, a fost 1-1. Oltenii au deschis scorul, după un gol înscris de Alexandru Băluță (28). În actul secund, Harlem Gnohere a egalat (62).

În returul disputat la Severin, Craiova a fost surclasată de FCSB. Oaspeții au condus cu 3-0, după golurile înscrise de Gnohere (1), Teixeira (33) și Tănase (62). Larie și-a trecut în cont un autogol (66), dar și Kelic l-a imitat trei minute mai târziu (69). Același Kelic a readus Craiova în joc (72), iar Florinel Coman a stabilit scorul final, 5-2 pentru FCSB (83).

STEAUA (FCSB) – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT STREAMING TELEKOM SPORT ONLINE STREAM. Remiză u scandal data trecută

UPDATE: Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-1, că atacantul Denis Aibec s-a supărat că a pierdut banderola de căpitan de echipă şi s-a prefăcut accidentat.

„Alibec şi astăzi putea, numai că el e mai supărăcios. E alintat, a văzut că i s-a luat banderola şi acum. Nu mă supăr pe Alibec pentru că Alibec e Alibec. Chiar dacă greşeşte, chiar dacă îl doare, el scoate o lovitură şi marcăm gol. Banderola o va lua când nu va mai fi cu mâinile pe sus şi nu va mai protesta. Pentru că el e căpitan de pluton şi n-are voie”, a spus Becali.

Patronul FCSB l-a criticat pe mijlocaşul Ovidiu Popescu, cel care a greşit la golul oltenilor. Becali a spus că Popescu nu mai joacă de când i-a dublat salariul, de la 6.000 la 12.000 de euro.

„Să luăm ce e bun. Şi ce a fost bun? Fotbalul numai la o singură poartă. S-a jucat la o singură poartă, 11 contra 11, ca la antrenament, cine dă gol la o poartă. Aşa fotbal nu se poate juca. Ce e rău e că te baţi singur. Ai un jucător care… Asemenea pasă la adversar eu nu prea am văzut în Liga I. Ovidiu Popescu, nu ştiu ce se întâmplă cu el. Acum îmi pare rău, nu trebuie să te pripeşti în viaţă. I-am dublat salariul, din 6.000 i-am făcut 12.000 şi acum nu mai joacă nimic. Cu 6.000 juca mai mult. Nu înţeleg de ce nu jucăm de la început, de ce nu dăm războiul de la început, de ce-l dăm numai în repriza a doua, asta e întrebarea mea şi trebuie să răspundă un specialist. De ce nu jucăm din primul minut aşa cum jucăm în repriza a doua. Nu a contat lipsa lui Budescu, pentru că am jucat numai la o singură poartă. Toate meciurile vreau să le jucăm aşa, la o singură poartă, ca să nu mai avem emoţii. Avem nevoie de un fundaş central şi de doi mijlocaşi centrali. Noi nu legăm jocul de la mijloc, acolo de unde se dă ora exact în fotbal. Pintilii este bun, dar el este distrugător mai mult. Ne trebuie un mijlocaş central, pentru că Ovidiu Popescu, îmi pare rău, nu este de Steaua. Stau mai liniştit cu Momcilovici fundaş central decât cu Larie. A fost ca o repetiţie pentru meciul de la Plzen, am odihnit jucătorii importanţi”, a declarat Becali.

Echipa FCSB a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

Echipa FCSB a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I. Oaspeţii au deschis scorul prin Băluţă, în minutul 28, gazdele reuşind egalarea prin Gnohere, în minutul 62.

Min. 62: Lovitură liberă Steaua, GOL pe respingere Gnohere!

Min,. 45> 0-0 la pauză!

Min. 40, Gnohere, cea mai mare ocazie a FCSB, respinge greu Calancea.

*Gigi Becali s-a întâlnit cu jucătorii de la FCSB şi le-a promis o primă de câte 30.000 de euro dacă trec de Plzen. El i-a retras banderola de căpitan lui Alibec

Min. 28: STEAUA – CSU CRAIOVA  0-1, GOL BĂLUŢĂ!

Min. 17: Ocazie Tănase, steliştii cer penalty

Min. 12: Ocazie Craiova! Execuţie frumoasă a lui Zlatinski şi emoţii mari pentru gazde. Mijlocaşul bulgar a tras din prima, cu piciorul stâng, din afara careului, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă. 

FCSB – Craiova, ora 21:00 Surprize mari în cele două echipe

Echipele de start:

FCSB: Niță – Enache, Bălașa, Momcilovic, Morais – Pintilii, Ov. Popescu – Man, Tănase, Teixeira – Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Larie, Pleașcă, Szecui, Benzar, Grecu, De Amorim

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Barthe, Ferreira, Briceag – Screciu, Zlatinski – Gustavo, Băluță, Mitriță
Rezerve: Mitrovic, Kelic, Bancu, Rossi, Burlacu, Roman, Bărbuț

v

În această seară va avea loc unul dintre derby-urile Ligii 1. De la ora 21:00, pe Arena Națională se va disputa partida dintre FCSB și Craiova. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. LIVE STREAMING DIGI SPORT. Ambele echipe vin după meciuri în cupele europene, iar cei doi antrenori vor face câteva modificări importante în echipele de start, pentru a odihni jucători în perspectiva partidelor retur din Europa.

Atmosfera înaintea meciului, între cele două echipe, este destul de tensionată, ținând cont de faptul că finanțatorul echipei a cerut dezafilierea oltenilor sezonul trecut, pe motiv că au desconsiderat competiția, când la meciul cu Viitorul au băgat copii.

Echipele probabile:

FCSB (4-2-3-1): Niță – Enache, Bălașa, Momcilovic, Morais – Pintilii, Popescu – Man, Teixeira, Tănase – Gnohere

CS U Craiova (4-2-3-1): Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag – Screciu, Mateiu – Bărbuț, Băluță, Bancu – Mitriță

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. LIVE STREAMING DIGI SPORT.

„Eu, când am semnat aici, am făcut-o pentru a câștiga titlul. Principalul obiectiv este să câștigăm titlul.
Cred că va dura puțin, toate echipele au făcut multe transferuri. Am văzut Clujul, care are o echipă foarte bună și care trebuie să își găsească forma. Cred că e nevoie de timp la toate echipele pentru a face un fotbal bun”, a declarat Harlem Gnohere la Dolce Sport.

La Craiova ar putea debuta ultima achiziție, fundașul portughez Tiago Ferreira.

„Nu știu dacă voi juca, doar antrenorul știe. Eu sunt pregătit și îmi aștept rândul. Am ajuns de numai o săptămână, dar echipa m-a primit bine. Mă simt bine aici și sunt pregătit să joc și să ajut echipa”, a declarat Tiago Ferreira la Dolce Sport.

Lăsat fără banderolă, Alibec are un mesaj pentru fani

Denis Alibec (26 de ani) a aflat că nu mai este căpitan al celor de la FCSB, după o decizie pe care a luat-o Gigi Becali și pe care finanțatorul a anunțat-o în vizita din cantonament, dar atacantul nu s-a demoralizat.

 

Din contră, internaționalul îi cheamă pe fani să vină în număr cât mai mare la meciul cu CS U Craiova, care se va disputa diseară, de la ora 21:00, pe ”Arena Națională”, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

”Avem nevoie să fiți alături de noi. Când sunteți în tribune, suntem mai puternici. Vrem să câștigăm și să rămânem singura echipă cu maximum de puncte.

Ne vedem la stadion!”, a postat Alibec, pe social media.

 Becali a fost nemulțumit de comportamentul atacantului în ultima perioadă și de faptul că la meciuri nu se poate abține și riscă tot timpul să fie eliminat. În locul lui Alibec, primul căpitan al echipei va fiMihai Pintilii, al doilea va fi Constantin Budescu, iar cel de-al treilea Filipe Teixeira. Până în acest moment ordinea căpitanilor era următoarea: Alibec, Pintilii, Niță și Tănase.

Discursul ţinut de Becali în faţa echipei: „Aici e unitatea de elită Steaua!”

Supărat de faţa echipei în ultimele partide, Becali a făcut o vizită inopinată sâmbătă, în cantonamentul din Berceni. Patronul le-a ţinut un discurs fotbaliştilor înainte de a lua câteva decizii importante.

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate, principalul motiv pentru care Gigi a mers în cantonament a fost să îi anunţe pe jucători că vor avea o primă specială pentru confruntarea cu Plzen. Roş-albaştrii vor primi nu mai puţin de 30.000 de euro de om pentru calificare, o sumă impresionantă. Pe lângă acest anunţ mobilizator, latifundiarul a decis şi să îi ia banderola lui Alibec, dezamăgit de modul în care acesta s-a comportat. Tot timpul nervos, fostul vârf al Astrei nu mai pare jucătorul de anul trecut, când se integrase perfect în mecanismul echipei.

Becali a ţinut un discurs „războinic” în faţa echipei, menit să îi mobilizeze pe fotbalişti. Într-un interviu ProTv, acesta a dezvăluit ce le-a tranmis jucătorilor.

Le-am spus că suntem mult mai valoroşi decât Plzen şi că noi putem câştiga la două, trei goluri diferenţă. Şi să ţina cont de un lucru: acum, în zilele noastre, fotbalul nu mai este doar un joc, este razboi. Acolo, în cantonament, e unitate militară, e unitatea de elită Steaua. Cine rezistă – rezistă, cine nu – pleacă la altă unitate. Dacă vor da totul, ca la război, se vor califica. A fost toată lumea în sală, am vorbit cu toată lumea şi am vorbit apoi pe rând, cu fiecare. Le-am spus din nou că fotbalul e război, că de-aia sunt miliarde de euro în fotbal„, a dezvăluit Becali, pentru sursa citată.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Fotbalistul croat al echipei CS Universitatea Craiova, Hrvoje Spahija, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa poate să câştige sau să obţină un rezultat de egalitate în partida din deplasare cu FCSB din cadrul etapei a 3-a a Ligii I. FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Echipă plină de vedete

 

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  „Va fi greu, FCSB a transferat jucători buni în pauza competiţională. Am avut meciul cu Milan, suntem obosiţi şi nu prea avem timp pentru refacere, dar cred eu că vom obţine un rezultat bun. Fiecare jucător va da totul în acest meci şi consider că putem câştiga la Bucureşti sau să obţinem un punct”, a precizat el.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Fundaşul croat a menţionat că la CS Universitatea Craiova se pregăteşte fiecare meci la fel, chiar dacă adversarul se numeşte AC Milan sau FCSB. „Meciul cu Milan a fost unul senzaţional, pentru că nu întâlneşti în fiecare zi un adversar de asemenea valoare. A fost plăcut să jucăm cu ei, însă este la fel de important şi meciul cu FCSB. FCSB este o echipă mare, suntem concentraţi şi vrem să câştigăm. E important să pregătim fiecare meci la fel, indiferent de valoarea adversarului. Trebuie să fim mereu 100 la sută. Avem o echipă de mare calitate şi am încredere în toţi colegii. Avem concurenţă pe fiecare post, iar asta e foarte bine”, a adăugat Spahija.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova întâlneşte, duminică, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  După Steaua, din nou cu Milanul

 
 

 

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Clubul de fotbal CSU Craiova a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că s-au pus în vânzare biletele pentru partida retur cu AC Milan.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  ”Universitatea Craiova păstrează în continuare şanse la calificarea în play-off-ul UEFA Europa League, în ciuda înfrângerii la limită din meciul tur de pe stadionul ‘Municipal’ din Drobeta Turnu Severin. Prin ataşament, dorinţă şi devotament putem să mutăm munţii din loc! Asta ne-au dovedit joi seara Leii din Bănie. Prezenţa voastră la returul de pe San Siro este vitală. Suporterii Universităţii Craiova vor primi inelul 3 – zona ‘verde’, de la sectoarele 343 până la 360. În total, capacitatea disponibilă este de 5.535 de locuri. Intrarea fanilor se va face pe la porţile 4, 5 şi 6. Preţul unui bilet este 110 lei”, se arată pe site-ul clubului din Bănie.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Învinsă la limită

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  CS Universitatea Craiova fost învinsă de puternica echipă italiană AC Milan cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ”Municipal” din Drobeta-Turnu Severin, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal. Diferenţa a fost făcută de golul marcat din lovitură liberă de fundaşul elveţian Ricardo Rodriguez, care l-a surprins pe portarul Calancea în min. 44, cu un şut din partea dreaptă a atacului ”rossonero”.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Manşa secundă va avea loc în data de 3 august, pe stadionul ”San Siro” din Milano, de la ora 21,45 (ora României).

Craiova – FCSB 2-5. Echipa lui Nicolae Dică a revenit pe locul unu în Liga 1, după mai mult de trei luni, în care a disputat 14 meciuri în competiția internă.

Astfel, FCSB fusese ultima oară pe prima poziție a ierarhiei după etapa a doua, pe 21 iulie, atunci când a detronat-o pe rivala Dinamo.

Au urmat apoi trei etape consecutive în care surpriza Botoșani a condus ostilitățile, înainte ca CFR-ul lui Dan Petrescu să fie prima, în etapa a șasea.

De atunci, ardelenii au condus autoritar, dar punctele pierdute în ultimele trei meciuri au ajutat-o pe FCSB să urce pe primul loc.

În cele 14 meciuri disputate în această perioadă, FCSB a înregistrat opt victorii, cinci egaluri și o înfrângere.

În acest moment, FCSB e pe primul loc, cu 35 de puncte, urmată de CFR (34 de puncte) și Craiova (32 de puncte).


CSU CRAIOVA – FCSB (STEAUA) : 2-5, festival de goluri în Bănie

Min. 83: CSU CRAIOVA – FCSB 2-5, marchează şi Florinel Coman.

Min. 72: 2-4, Craiova reduce iar din diferenţă.

Min. 69: 1-4, Budescu înscrie din pasa lui Alibec.

Min. 65: Craiova reduce din,diferenţă, 1-3.
Min. 62. GOOOOL FCSB! Florin Tănase duce scorul la 3-0

Min. 34: Teixeira înscrie cu latul din careu după o pasă excelentă a lui Momcilovic.

MIN. 1 GOOOOL Steaua! Gnohere a deschis scorul în secunda 44, din pasa lui Tănase. Francezul a finalizat cu un șut din prima, din centrul careului, după o cursă pe stânga purtată de căpitanul bucureștenilor.

 

Derby-ul etapei a 16-a din Liga 1 se joacă la Severin, acolo unde CS U Craiova va primi vizita vicecampioanei FCSB, de la ora 20:45, ÎN DIRECT LA RomaniaTV.net

Echipele de start:

CS U Craiova: Calancea – Datkovici, Kelici, Ferreira – Martici, Screciu, Mateiu, Bancu  – Gustavo, Băluță, Mitriță.

FCSB: Niță – Enache, Larie, Bălașa, Momcilovici – Nedelcu, Ov. Popescu – Teixeira, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere

Fiecare confruntare dintre olteni și bucureșteni a fost cu scântei și partida din această seară nu va face excepție. Mai ales dacă ținem cont că ambele formații sunt în acest sezon în lupta pentru titlu. Dacă CFR nu reușește să câștige cu Gaz Metan, în primul meci al zilei, învingătoare derby-ului de la Severin va urca pe prima poziție a clasamentului.

Înainte de meciurile din etapa a 16-a, CFR are 33 de puncte în timp ce FCSB și Craiova sunt la egalitate, cu câte 32. Cele două combatante au linii de clasament identice, trupa lui Nicolae Dică având însă un golaveraj mai bun.

De la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă din 2014, CS U Craiova şi FCSB s-au duelat de nouă ori în campionat, de șapte ori s-au impus bucureştenii, iar două jocuri s-au încheiat la egalitate. În tur, pe Arena Națională, cele două formații au remizat, 1-1.

ECHIPELE PROBABILE:

CS U Craiova (3-4-3): Calancea – Kelic, Datkovic, Tiago Ferreira – Martic, Zlatinski, Screciu, Bancu – Gustavo, Băluță, Mitriță
Antrenor: Devis Mangia

FCSB (4-2-3-1): Niță – Enache, Bălașa, Momcilovic, Junior Morais – Nedelcu, Ov. Popescu – Teixeira, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere
Antrenor: Nicolae Dică

 CSU CRAIOVA – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM DOLCE SPORT: Vicecampioana o domină copios pe Craiova la momentele statice: a marcat de peste 5 ori mai multe goluri şi a încasat de 3 ori mai puţine.

CSU Craiova şi FCSB au fix aceeaşi linie de clasament, care are ca rezultat acelaşi număr de puncte. Diferenţa majoră constă însă la un parametru extrem de important în desfăşurarea unei partide: fazele fixe. Elevii lui Dică stau formidabil. Atât ofensiv, cât şi defensiv.

30% DIFERENŢĂ

Pe parcursul celor 15 etape, roş-albaştrii au înscris din momente statice ale jocului nu mai puţin de 11 goluri. Ceea ce înseamnă un procentaj de aproape 40% din totalul golurilor marcate în Liga 1 de vicecampioană. Craiova e la distanţă uriaşă de nivelul Stelei. A marcat numai două goluri din faze fixe, iar procentul e aproape neînsemnat, sub 10%! O explicaţie poate fi faptul că oamenii de atac ai oltenilor sunt extrem de mici de statură, toţi cei 3 din faţă, Gustavo, Băluţă şi Mitriţă, având sub 1,70 metri!

Şi în defensivă, FCSB se apără mai bine! A primit un singur gol din fază fixă, în derby-ul cu CFR, şi cum echipa a încasat în total 8 goluri, rezultă că doar 12,% din mingile scoase din plasă au venit după faze fixe. Craiova lui Mangia, care propune un sistem cu 3 fundaşi centrali, a primit 3 goluri după astfel de faze, ceea ce înseamnă 25% din totalul celor încasate.

Noua perlă a FCSB-ului a fost aproape de Bundesliga. „Idolul meu e Sânmărtean”

Ianis Stoica, la doar 14 ani, 10 luni și 23 de zile, a devenit unul dintre cei mai tineri debutanți din istoria fotbalului românesc și cel mai tânăr marcator din istoria celor de la FCSB, după reușita din duelul de cupă cu Sănătatea Cluj.

 CSU CRAIOVA – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM DOLCE SPORT: 

Invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Pompiliu Stoica, tatăl lui Ianis și el fost jucător în tricoul roș-albaștrilor, a povestit cum a făcut fiul său primii pași în fotbal, dar și despre oferta pe care acesta a avut-o de la un club din Bundesliga.

„El iubește fotblaul. A început la Petrolul. A învățat foarte multe acolo și apoi a făcut foarte bine toți pașii pe care i-a urmat. Nu a ars etapele. La 3 ani, când am fost cu el la un magazin de articole sportive, primul lucru pe care l-a ales a fost o minge din burete. Și acum o mai am acasă. De atunci jucăm încontinuu fotbal. Și acu, dacă vine după meci mai facem un tenis cu piciorul, în familie. Am fost în Germania, la o echipă din Bundesliga, urmând ca ulterior să aflu despre proiectul celor de la academia Stelei. Am fost încântat și lui i-a plăcut foarte mult așa că ne-am urcat în primul avion și ne-am întors” a declarat Pompilui Stoica.

 CSU CRAIOVA – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM DOLCE SPORT: 

 

Fost coleg cu Nicolae Dică la Steaua, fostul jucător de bandă stângă a precizat că nu legătura dintre el și antrenorul FCSB-ului a facilitat debutul fiului său la echipa patronată de Gigi becali. Stoica junior a fost rezervă în partida cu Sănătatea Cluj și-a făcut debutul în minutul 60, când l-a înlocuit pe Golofca. El a devenit, la 14 ani, cel mai tânăr jucător din istoria vicecampioanei

„Îi faci un mare rău copilului dacă intervii pe lângă antrenor pentru că atunci când intră pe teren, el trebuie să arate. Eu nu am vorbit cu Dică decât după meci, atunci când eu l-am felicitat și el pe mine. Eu n-am știut de la el, ci de la un reprezentat al clublului, de la academie, că Ianis e convocat la echipa mare” a mai adăugat Stoica.

Colegii de la Digi Sport Matinal au prezentat și un material cu Ianis din 2014, atunci când acesta era la Petrolul. Idolul lui Stoica junior la acea vreme era un jucător al roș-albaștrilor.

„Tati a jucat fotbal la un nivel mare și îmi place să joc fotbal sau să schimb pase cu el pentru că mă învață foarte multe lucruri. Tot timpul când eram mai mic îl aplaudam și strigam în picioare. Îmi place foarte mult să joc la Steaua dar și la Petrolul pentru că aici am învățat ce e ală fotbalul de la 5-6 ani. Steaua joacă în Europa League și e cea mai bună echipă din România. Idolul meu e Sânmărtean, care e și cel mai bun jucător din România”preciza Ianis pentru Look TV.

 

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul CS Universitatea Craiova – FCSB, care se va disputa, duminică, de la ora 20.45, ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1. Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Andrei Antonie. Observatori vor fi Corneliu Fecioru şi Ioan Mironaş.

Nu doar numele pe care le poartă cele două formaţii dau o puternică însemnătate acestei partide, programate la Drobeta-Turnu Severin, ci şi forma lor din ultima perioadă. CSU Craiova are o serie de patru victorii consecutive: 2-0 cu ACS Poli Timişoara, 2-1 cu CSM Poli Iaşi, 2-1 cu Concordia Chiajna şi 2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe în Cupa României. De partea cealaltă FCSB vine după două meciuri in care a marcat de 13 ori: 7-0 cu Timişoara şi 6-1 cu Sănătatea Cluj în şaisprezecimile Cupei României.

LIVE VIDEO CSU Craiova – FCSB. Parcurs aproape perfect în ultimele 10 meciuri

De-a lungul ultimelor zece meciuri, Craiova şi Steaua au bilanţuri apropiate. În tot acest timp, trupa lui Nicolae Dică a inregistrat opt victorii şi două remize, în timp ce oltenii au sapte victorii, doua remize şi o înfrângere. Din aceste zece meciuri, FCSB a disputat două şi în UEFA Europa League: 2-1 cu Hapoel Beer Sheva si acelasi scor cu FC Lugano. O altă comparaţie destul de interesantă între cele două formaţii este cea a meciurilor disputate ”acasă” şi ”afară”. Mai exact, FCSB are evoluţii mai bune pe teren străin, decât are Craiova pe propriul teren. Mai exact, FCSB a castigat de patru ori şi a remizat o dată în ultimele cinci deplasări, în vreme ce Craiova a înregistrat trei remize şi doua victorii la Turnu Severin.

De când Universitatea Craiova a devenit CSU Craiova, oltenii nu au câştigat niciodată împotriva Stelei. Din 2014 şi până în prezent s-au disputat zece meciuri directe. De opt ori s-a impus FCSB, iar restul meciurilor s-au terminat la egalitate, inclusiv confruntarea din turul campionatului. 

LIVE VIDEO CSU Craiova – FCSB. Trei probleme pentru Dică

Nicolae Dică nu poate conta pe trei fotbalişti înainte de confruntarea de la Severin: Romario Benzar, Bogdan Planic şi Mihai Pintilii: „Romario Benzar şi Pintilii nu vor începe meciul cu CSU Craiova. Pintilii, dacă va face deplasarea, poate va intra pe final. Planici are şi el probleme şi nu cred că staff-ul medical îl va recupera pentru meciul cu CSU Craiova. Acum, noi considerăm meciul cu Craiova ca fiind partida sezonului. CSU Craiova are şanse la câştigarea campionatului”, a spus Mihai Stoica.

LIVE VIDEO CSU Craiova – FCSB. Tactică, sau fapt concret?

Cu trei zile înainte de meciul direct, patronul lui CSU Craiova, Mihai Rotaru a lansat zvonul conform căruia CSU Craiova va intra în cursa pentru transferul lui Adam Nemec, jucător dorit insistent de Steaua. Încă nu ştim dacă este un fapt concret sau doar o tehnică de a-i enerva pe stelişti. Cert este că au apărut şi date financiare. Astfel, CSU Craiova i-ar oferi slovacului un salariu cu 2.000 de euro mai mult ca FCSB, asta însemnând 17.000 de euro. În plus de asta, oltenii i-ar da mai mulţi bani şi la prima de instalare!

Craiova-FCSB LIVE VIDEO. Patronul a mers în cantonament şi le-a spus jucătorilor ce PRIME vor încasa!

CSU Craiova o întâlneşte diseară, de la ora 20:45, în direct pe Telekom Sport 1, pe FCSB, în cel mai important meci al etapei cu numărul 16. Pentru a-i stimula pe jucători, patronul Mihai Rotaru, le-a dezvăluit oltenilor câţi bani pot încasa, în funcţie de locul ocupat în clasament!

 

Patronul lui CSU Craiova, Mihai Rotaru a fost în cantonamentul oltenilor şi le-a spefificat banii pe care vor urma să-i încaseze. Astfel, conform Fanatik, dacă alb-albaştrii termină play-off-ul pe locurile 5-6, atunci fiecare jucător la primi 100 de euro pentru fiecare punct făcut de echipă în campionatul regulat şi 100 de euro pentru punctele din play-off (nu se ia în cont înjumătăţirea punctelor). Premierea creşte cu câte 100 de euro pentru fiecare loc urcat în clasament şi poate ajunge până la 500 de euro pentru fiecare punct, în cazul în care CSU Craiova câştigă titlul.

35.000 de euro ar putea încasa un titular al Craiovei, dacă trupa lui Devis Mangia are acelaşi parcurs ca Viitorul Constanţa, în sezonul precedent!