STEAUA – GAZ METAN 3-0: Roş-albaştrii, aproape de un nou titlu

STEAUA - GAZ METAN 3-0. Sâmbătă, Steaua a făcut un pas important spre titlul 25, în partida cu Gaz Metan Mediaș. Cu o victorie pe teren propriu, roș-albaștrii au minimum patru puncte avans față de locul doi, cu 11 etape rămase de disputat.

15 mart. 2014, 17:29
STEAUA – GAZ METAN 3-0: Roş-albaştrii, aproape de un nou titlu

STEAUA – GAZ METAN LIVE VIDEO DIGI SPORT. 

Min. 90: Final de meci, STEAUA – GAZ METAN MEDIAŞ 3-0

Min. 89: Goool Valceanu la debutul in Liga 1

Min. 66: GOOOOOOOOOOL Piovaccari !

Min. 51: Sinmartean executa o lovitura libera, Szukala reia peste poarta

Min. 45, Steaua – Gaz Metan 1-0 la pauză.

Min. 44: Keseru, sut slab de la distanta

Min. 30: Keseru scapa singur, dar e blocat de Plesca 

Min.13: GOOOOOOL!!! Keseru deschide scorul cu un sut din 8 metri, din centrarea lui Adi Popa

Min. 7: Piovaccari scapa singur, dar e oprit pentru ofsaid
 
Min. 5: Fanii Stelei striga „Romania, Romania!”, ca o replica a evenimentelor din meciul cu CFR Cluj, din Gruia. Atunci, centralul Cristi Balaj a oprit meciul citeva minute pentru ca fanii stelisti strigau: „Afara, afara, cu ungurii din tara!”

STEAUA: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – Popa, Keşeru, Iancu – Piovaccari

Rezerve: Niţă – Râpă, Prepeliţă, Pîrvulescu, Grădinaru, Răduţ, Vâlceanu

GAZ METAN: Pleşca – Trtovac, Muth, Frăsinescu, Buzean – Todea, Tahar – Al. Munteanu, Bawab, C Petre –  Vitinho

Rezerve: Greab , Llullaku, Avram, Zaharia, Fl. Dan, Mach, Mărkuş 

Steliștii au amintiri plăcute de la partidele cu Gaz Metan disputate în Ghencea sau pe Arena Națională. Dacă în deplasare au avut mereu probleme cu Gazul, roș-albaștrii au jucat de 6 ori acasă cu această echipă, pe care au învins-o de 4 ori. O singură dată meciul s-a terminat egal (0-0), iar în noiembrie 2011 s-a înregistrat marea surpriză: victoria medieșenilor, scor 1-0, pe Ghencea.

În cele șase meciuri jucate pe teren propriu în istorie, cu Gaz Metan, Steaua a marcat de 11 ori și a primit doar un singur gol, cel marcat de Eric de Oliveira, la victoria din 2011. Atunci, mijlocașul brazilian a înscris în minutul 4 cu un voleu din careul mic, după un corner, iar gazdele n-au reușit să întoarcă scorul. Partida s-a disputat fără fani în tribune, deoarece clubul organizator – Steaua – a primit o suspendare.

Antrenorul Stelei la acea vreme era Marius Lăcătuș, iar din echipă făceau parte trei jucători care vor intra pe teren și sâmbătă seară: Tătărușanu, Kapetanos și Gardoș. Tănase, titular în urmă cu trei ani, este suspendat și nu va juca.

STEAUA – GAZ METAN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Laurențiu Reghecampf va avea o misiune interesantă astăzi, la meciul pe care Steaua îl va susține contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Cum Tănase, Chipciu și Stanciu sunt suspendați, tehnicianul va folosi o formulă ofensivă inedită, în care marea noutate va fi revenirea lui Gabi Iancu în rândurile titularilor.

În meciul disputat în tur, pe 24 august, Steaua a luat un singur punct pe terenul sibienilor. Formația din Ghencea a reușit atunci să revină de la 0-2, după un meci în care Lucian Filip a marcat ambele goluri ale roș-albaștrilor. Față de echipa etalată atunci de Steaua, în această seară se vor mai regăsi pe teren doar cinci jucători (Tătătrușanu, Gardoș, Pintilii, Prepeliță și Iancu), în condițiile în care atunci au fost titulari Rîpă, Pîrvulescu, Răduț, Adrian Cristea, Mihai Costea și Tatu.

Pentru a nu avea emoții, Steaua nu ia în calcul decât varianta victoriei, ăn acest mod urmând să-și consolideze poziția la vârf față de urmăritoarele Astra și Petrolul.

De partea cealaltă, Gaz Metan este liniștită, staționând pe locul 8 după 22 de etape scurse din actuala ediție a Ligii 1. Cu 30 de puncte și minus 3 la “adevăr”, medieșenii par să nu aibă prea mari probleme1, iar antrenorul acestora, Cristi Dulca, a declarat că echipa sa va veni la București pentru a încurca formația din Ghencea. 

STEAUA – GAZ METAN LIVE VIDEO DIGI SPORT, Președintele Astrei, Dinu Gheorghe, a vorbit la Dolce Sport despre partida cu Petrolul, dar și despre conflictul lui Constantin Budescu cu suporterii
„Va fi emotionant meciul cu Lucescu, pentru mine si pentru Isaila, dar tot trei puncte sunt in joc. Inaintea jocului sunt prieten cu Razvan, dar la meci stricam prietenia.

Spectatorul care isi cumpara bilet are toate drepturile. Dar Budescu nu trebuia sa reactioneze. Am incercat sa dialogam cu suporterii, dar e greu. Nu inteleg de ce, este echipa orasului Giurgiu. Daca lumea nu apreciaza asta…

Budescu are de mult o disputa cu suporterii. Budescu va plati amenda. Patronul isi doreste foarte mult de la Budescu, este unul dintre rasfatatii lui. Budescu nu a inteles asta si a platit.

Nu l-as fi adus pe Mutu la Astra, are o varsta. Mi-ar fi fost teama sa il aduc. Am o relatie buna cu Adi, dar Mutu este pentru Petrolul

Daca Steaua nu castiga cu Gaz Metan, va dat seama ce presiune ar fi pe noi si pe cei de la Petrolul in meciul de duminica.”, a spus Dinu Gheorghe pentru Dolce Sport.

Petrolul – Astra este duminică, de la ora 20:30.

STEAUA – GAZ METAN LIVE VIDEO DIGI SPORT: „Nu am venit să ne apărăm în Ghencea”

Cristi Dulca, antrenorul celor de la Gaz Metan, a vorbit despre confruntarea cu Steaua, meci care va avea loc sîmbătă, de la ora 20:15, pe DigiSport 1. „Pot spune că jucăm cu campioana, cu cea mai bună echipă din campionat la ora aceasta, Steaua, cu un lot foarte valoros. Lor cînd le lipseşte un jucător, nu se vede. Pe noi ne aşteaptă un meci foarte greu, dar cum am făcut şi pînă acum, vom juca la fel. Nu vom merge să ne apărăm, vom merge să jucăm ce am jucat şi pînă acum.

Fiecare antrenor îşi doreşte să cîştige fiecare meci, la fel îmi doresc şi eu. Important va fi ce vom arăta în teren, cît curaj vom avea şi să rezolvăm lucrurile pe care ni le propunem”, a declarat Cristi Dulca pentru Nova Tv.