STEAUA, ghinion fantastic. Un TITULAR şi-a rupt mâna în cantonamentul din Anglia

STEAUA a pierdut toate cele trei amicale jucate până acum, iar antrenorul Costel Gâlcă întâmpină mari dificultăţi în a face ultimele reglaje înaintea preliminariilor Champions League, unul dintre jucătorii de bază ai roş-albaştrilor suferind o accidentare care îl face incert pentru "dubla" cu norvegienii de la Stromsgodset.

02 iul. 2014, 06:16
STEAUA, ghinion fantastic. Un TITULAR şi-a rupt mâna în cantonamentul din Anglia

STEAUA va juca primul meci din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor pe 16 iulie, cu norvegienii de la Stromsgodset, în deplasare la Drammen, iar returul o săptămână mai târziu, pe arena din Ghencea.

Perspectivele sunt îngrijorătoare, având în vedere rezultatele slabe obţinute de roş-albaştrii în amicale, 1-2 cu Chiasso, 2-5 cu Lugano şi, marţi seara, 2-4 cu Ludogoreţ Razgrad. Conform Gazetei Sporturilor, antrenorul Costel Gâlcă nu s-a putut baza la amicalul cu bulgarii de la Ludogoreţ pe mijlocaşul dreapta Adrian Popa, acesta fiind indisponibil. Acesta a apărut la meci având o faşă care îi proteja braţul, sursa citată afirmând că Adi Popa şi-a rupt mâna. De astăzi fotbalistul se va antrena separat.

Medicul Stelei nu a stabilit perioada în care mijlocaşul se va pregăti separat faţă de colegii săi.

Citeşte şi Steaua a încasat 15 milioane de euro de la UEFA

Norvegienii de la Stromsgodset au susținut şi ei un meci amical, cu danezii de la Aalborg. Cele două formații au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul desfășurat la Aalborg.  Danezii au marcat primele două goluri în minutele 8 și 10, prin Risgard și Thrane. Norvegienii au egalat după reușitele lui Kastrati, în minutele 23 și 35.

Citeşte şi Steaua a renunţat la DOI FOTBALIŞTI