Steaua joacă cinci meciuri în cantonamentul din Spania. Vezi programul partidelor

Steaua începe seria meciurilor de verificare din acest an contra unei formaţii germane de liga a treia şi o încheie cu ucraineenii de la Dinamo Kiev.

RomaniaTV.net
09 ian. 2013, 10:02
Steaua joacă cinci meciuri în cantonamentul din Spania. Vezi programul partidelor

Steaua îşi încheie astăzi cantonamentul de la Izvorani, urmând ca joi, 10 ianuarie, să plece într-un stagiu de pregătire în Spania, unde elevii lui Laurenţiu Reghecampf au programate cinci partide de verificare.

Conform ProSport, s-au definitivat lista adversarelor şi data de disputare a meciurilor, iar dacă se ştia că roş-albaştrii vor disputa câteva amicale tari, cu Celtic Glasgow, FC Basel sau Dinamo Kiev, este surprinzător numele echipei cu care steliştii vor începe seria. Este vorba de formaţia Preußen Münster, din liga a treia germană. Echipa se află pe locul trei în campionat, după 22 de etape, poziţia actuală asigurându-i locul în barajul pentru promovarea în 2.Bundesliga.

Înfiinţată în 1906, este una dintre formaţiile fondatoare ale Bundesliga, însă a retrogradat chiar în sezonul inaugural al competiţiei. Meciul Steaua – Preußen Münster se va disputa sâmbătă, 13 ianuarie, la Marbella.

Steaua a transferat în această iarnă un singur jucător, pe mijlocaşul Gabriel Iancu (18 ani), de la Viitorul Constanţa, în schimbul căruia a plătit 500.000 de euro.

Programul amicalelor Stelei, în Spania:

13 ianuarie: Preußen Münster

15 ianuarie: Celtic Glasgow

18 ianuarie: FC Basel

21 ianuarie: Ferencvaros

23 ianuarie: Dinamo Kiev