STEAUA – LUDOGOREŢ, în Liga Campionilor. Vezi programul complet al meciurilor din play-off

Liga Campionilor se apropie de faza grupelor. Ultimele echipe care se vor alinia la startul propriu-zis al celei mai importante competiţii intercluburi din lume se vor decide în urma dublelor manşe din play-off-ul competiţiei. Meciurile din această fază s-au decis vineri, la Nyon, unde a avut loc tragerea la sorţi.

08 aug. 2014, 10:56
STEAUA – LUDOGOREŢ, în Liga Campionilor. Vezi programul complet al meciurilor din play-off

Confruntarea dintre echipa italiană SSC Napoli şi formaţia spaniolă Athletic Bilbao reprezintă capul de afiş al play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal, fază în care reprezentata României, Steaua Bucureşti, va avea ca adversară campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad.

Legia Varşovia ar fi trebuit să joace, de asemenea, în play-off, dar a fost eliminată din competiţie, după ce s-a stabilit că a folosit, în ultimele două minute de joc, un fotbalist care era suspendat. Astfel, după ce în tur, la Varşovia, câştigase cu 4-1, iar în retur s-a impus cu 2-0 în Scoţia, Legia s-a trezit în afara competiţiei, după ce a pierdut cu 0-3 la masa verde partida retur şi, la scorul egal de 4-4, a ratat calificarea deoarece primise un gol pe teren propriu.

Iată programul compet al meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor:

Beşiktaş Istanbul (Turcia) – Arsenal Londra (Anglia)
Standard Liege (Belgia) – Zenit Sant Petersburg (Rusia)
FC Copenhaga (Danemarca) – Bayer Leverkusen (Germania)
Lille OSC (Franţa) – FC Porto (Portugalia)
SSC Napoli (Italia) – Athletic Bilbao (Spania)
NK Maribor (Slovenia) – Celtic Glasgow (Scoţia)
Red Bull Salzburg (Austria) – Malmo FF (Suedia)
Alborg BK (Danemarca) – APOEL Nicosia (Cipru)
Steaua Bucureşti (România) – Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria)
Slovan Bratislava (Slovacia) – BATE Borisov (Belarus)

Jocurile tur se vor disputa în zilele de 19 şi 20 august, pe terenul primelor formaţii, returul fiind programat pe 26 şi 27 august.