STEAUA-LUDOGORETS. Gafă colosală a LPF înainte de Steaua-Ludogorets

STEAUA-LUDOGORETS. Gafă uriaşă a LPF: în caseta meciului Steaua - Ludogorets, administratorii site-ului oficial al forului condus de Gino Iorgulescu, au introdus doi fotbalişti care nu pot fi prezenţi pe Arena Naţională: Luchin şi Tănase. STEAUA-LUDOGORETS începe la ora 21:45.

19 aug. 2014, 11:42

STEAUA-LUDOGORETS. LPF a ţinut să transmită un mesaj de încurajare celor de la Steaua, care, de la ora 21:45, vor susţine manşa tur a play-off-ului Ligii, în compania lui Ludogorets. Doar că în formula de start a celor de la Steaua apar doi fotbalişti care sigur nu vor juca împotriva lui Ludogorets.

STEAUA-LUDOGORETS. Dacă în cazul lui Cristi Tănase (accidentat), gafa ar putea să aibă unele circumstanţe, abia ieri aflându-se de indisponibilitatea mijlocaşului, în privinţa lui Luchin scuzele sunt mai greu de găsit. Fundaşul dreapta nu este eligibil pentru play-off-ul STEAUA-LUDOGORETS, după ce a evoluat deja pentru fosta sa echipă, Botev Plovdiv.

STEAUA-LUDOGORETS. Ca tacâmul să fie complet, LPF anunţă că partida va fi transmisă de Pro TV. În realiate, partida va putea fi urmărită pe Digi Sport, Dolce Sport şi TVR.