Steaua lui Gigi Becali riscă retrogradarea din Liga 1. Lovitură sub centură dată de avocatul CSA Steaua, nimeni nu se aştepta!

După ce l-a învins pe Gigi Becali pe toate planurile, Florin Talpan vrea să-i dea şi ultima lovitură patronului FCSB. Juristul CSA Steaua are un plan prin care încearcă să îi elimine pe roş-albaştri din Liga 1.

02 iun. 2018, 08:04
Steaua lui Gigi Becali riscă retrogradarea din Liga 1. Lovitură sub centură dată de avocatul CSA Steaua, nimeni nu se aştepta!

Potrivit Gazetei, Talpan a solicitat o întâlnire cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în care îşi va prezenta argumentele în favoarea cererii sale. Şeful de la Casa Fotbalului nu a dat încă vreun răspuns, dar sursa citată precizează că juristul este optimist în privinţa şanselor de reuşită ale demersului său.

Veste TERIBILĂ de la TAS pentru GIGI BECALI. Ce se întâmplă cu procesul despăgubirilor de 37 de milioane de euro cerute de CSA STEAUA

Principalul argument al lui Talpan este că FCSB nu putea moşteni locul Stelei în Liga 1, în condiţiile în care justiţia a decis deja că echipa lui Becali nu a preluat în 2003 numele clubului Armatei.

Obiectul lui Florin Talpan este ca locul ocupat de FCSB în Liga 1 să-i fie atribuit Stelei, formaţia care, în această perioadă, lupta pentru promovarea în Liga 3.

”Am depus două memorii la Federația Română de Fotbal, prin care am semnalat mai multe încălcări ale ROAF-ului. A fost însă și un memoriu prin care am somat practic FRF să anunțe UEFA cu privire la toate neregulile care s-au întâmplat în ultima vreme, pentru că se induc suporterii în eroare. CSA Steaua trebuie să fie în Liga 1.

Am solicitat o audiență la președintele FRF încă de anul trecut, dar nu am primit niciun răspuns. Ori nu-l interesează, ori acceptă deliberat ca aceste încălcări ale regulamentului să fie în permanență”, a spus Talpan, la Digi Sport, acum câteva zile.

 

FCSB, al cincilea coeficient la tragerea la sorţi. Cum arată urnele şi posibilii adversari din Europa League