STEAUA MANCHESTER CITY 0-5. Calificare compromisă în grupele Ligii Campionilor

Manchester City i-a marcat cinci goluri Stelei, a ratat două penalty-uri şi a avut multe alte ocazii în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor.

16 aug. 2016, 16:51
STEAUA MANCHESTER CITY 0-5. Calificare compromisă în grupele Ligii Campionilor

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. STEAUA şi MANCHESTER CITY nu s-au mai întâlnit niciodată. Din cele 18 partide jucate de Steaua contra echipelor din Anglia, ros-albastrii au reusit 5 victorii, 4 remize si 9 infrangeri. De cealalta parte, Manchester City joaca pentru a doua oara impotriva unei formatii din Romania, in sezonul 2010-2011 reusind sa o elimine pe Poli Timisoara, in play-off-ul Europa League. STEAUA – MANCHESTER CITY se joacă, marţi, de la ora 21:45, LIVE VIDEO la PRO TV şi DOLCE SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

Min. 89 GOL City, din nou Aguero!! Execuţie superbă, în stânga lui Niţă, bară gol, după o lansare în adâncime. Manchester City conduce cu 5-0!

Min. 79 GOL City! Aguero nu mai ratează ţinta şi înscrie la capăturl unei acţiuni şcoală care a făcut mat apărarea noastră. Ţesătură de pase între De Bruyne, Nolito şi Aguero, finalizată cu un şut pe jos, la colţul lung, în dreapta lui Niţă. Steaua-City 0-4!

Min. 49 GOL City! Nolito îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor, după ce a fost servit excelent de Kevin de Bruyne! Scorul capătă proporţii, Steaua-Manchester City 0-3!

Min. 41 GOL City! Aguero, gol superb, după două penalty-uri ratate! Nolito centrează de pe stânga, Sterling îi aşează mingea din prima lui Aguero, care găseşte plasa cu precizie! Steaua – Manchester City 0-2!

Min. 21 Incredibil, Aguero ratează din nou o lovitură de la 11 metri, de data aceasta trimite peste poartă!

Min. 13 GOL City! Toşca este deposedat la 30 de metri de poarta noastră, de Sterling, cursă impezuoasă a englezului, care centrează de pe dreapta în interiorul careului, de unde David Silva reia fulgerător în plasă. Steaua-City 0-1!

Min. 8 Niţă apără o lovitură de la 11 metri!!!!! Portarul nostru a intuit colţul în care va trage Aguero, a plonjat în dreapta şi a parat execuţia argentinianului!

Steaua: Fl. Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici – Muniru, Vl. Achim – Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun – Golubovici.

Rezerve: Cojocaru, B. Mitrea, Tudorie, Aganovici, Ov. Popescu, D. Popescu, Bourceanu.

Manchester City:  Caballero – Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov – Fernandinho, De Bruyne, Silva – Nolito, Sterling, Aguero.

 Rezerve: Hart, Sagna, Fernando, Navas, Delph, Clichy, Iheanacho.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Dupa ce a trecut de Sparta Praga, scor 3-1 la general, Steaua are asigurat locul in grupele Europa League, insa viseaza sa revina in grupele Champions League, cea mai galonata competitie intercluburi din Europa. In sezonul trecut, Manchester City a ajuns pana in semifinalele Champions League, unde a fost eliminata de Real Madrid, dupa 0-0 acasa si 0-1 in deplasare.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. In ultimul meci din campionat, Steaua s-a impus in partida cu Botosani, scor 2-0.  Inaintea disputei cu Steaua, Manchester City a debutat in Premier League, invingand-o cu greu pe Sunderland, scor 2-1.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Steaua, a declarat că visează la o minune pentru partida cu Manchester City. „Suntem pregătiți, sper, pentru acest meci. Nu avem niciun motiv să nu jucăm fotbal, să nu încercăm să facem un rezultat pozitiv, să nu încercăm din nou să ne calificăm în grupele Champions League. Chiar dacă întâlnim o echipă foarte tare, chiar dacă au cel mai bun antrenor din lume, trebuie să încercăm să ne calificăm. Este clar o diferență foarte mare, dar am încredere în jucători. Echipa noastră e obișnuită să atace, să marcheze goluri și nu văd altă șansă de a ne califica”, a spus Reghecampf înainte de STEAUA – MANCHESTER CITY, care va fi LIVE VIDEO la PRO TV şi DOLCE SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Pep Guardiola a vorbit astăzi despre meciul STEAUA MANCHESTER CITY, LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. „Nu sunt aici ca să fiu cel mai bun antrenor din lume. Jobul meu este să-i antrenez pe jucătorii mei, să-i fac să joace mai bine, să anticipez ce se va întâmpla și să le ofer soluții. Va trebui să marcăm cel puțin un gol, pentru că o asemenea reușită în deplasare este extrem de importantă, mai ales în Liga Campionilor”, a spus Guardiola înainte de STEAUA – MANCHESTER CITY.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul STEAUA – MANCHESTER CITY:

STEAUA: Fl. Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Muniru, Vl. Achim – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Golubovic. Rezerve: Cojocaru – Mitrea, D. Popescu, Bourceanu, Ov. Popescu, Aganovic, Tudorie.

MANCHESTER CITY: Caballero – Sagna, Stones, Otamendi, Kolarov – Fernandinho, David Silva – Sterling, De Bruyne, Nolito – Aguero. Rezerve: Hart – Zabaleta, Clichy, Denayer, Delph, Sane,  Iheanacho.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Meciul STEAUA – MANCHESTER CITY din prima manţă a play-off-ului Champions League, se joacă, marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.