STEAUA – MANCHESTER CITY. Pintilii pierde „dubla” din play-off-ul CHAMPIONS LEAGUE

STEAUA - MANCHESTER CITY. Mihai Pintilii, căpitanul celor de la Steaua, nu va juca în meciurile cu Manchester City, din play-off-ul Champions League. Fotbalistul a efectuat un RMN după ce s-a accident în partida cu Concordia Chiajna, din Liga I, iar verdictul este unul dur: leziune musculară şi două săptămâni de pauză.

09 aug. 2016, 13:15
STEAUA – MANCHESTER CITY. Pintilii pierde „dubla” din play-off-ul CHAMPIONS LEAGUE

STEAUA – MANCHESTER CITY. Mihai Pintilii a efectuat o rezonanţă magnetică, iar diagnosticul e cum nu se poate mai prost şi pentru jucător, dar şi pentru club: leziune musculară, va lipsi minimum două săptămâni. Automat, va ieşi din calcule pentru ambele meciuri cu Manchester City, programate pe 16 şi, respectiv, 24 august.

STEAUA – MANCHESTER CITY. Veste bună este că se poate reface lista UEFA, iar Alex Bourceanu, uitat de conducere pentru turul III preliminar, va fi acum disponibil şi e favorit să intre şi să joace în locul lui Mihai Pintilii.

STEAUA – MANCHESTER CITY. Mihai Pintilii s-a accidentat singur în prima repriză cu Concordia Chiajna. A şutat într-o minge, după care a acuzat dureri la piciorul drept. A solicitat intervenţia echipei medicale şi, deşi a încercat să joace în continuare, după două minute i-a făcut semn lui Laurenţiu Reghecampf să-l schimbe.