STEAUA-PARTIZAN LIGA CAMPIONILOR. Steaua are altă preocupare decât victoria în meciul cu sârbii

STEAUA-PARTIZAN LIGA CAMPIONILOR. Steaua joacă miercuri, cu începere de la ora 21:30, meciul cu Partizan, partidă contând pentru manşa tur a turului trei preliminar al UEFA Champions League.

28 iul. 2015, 10:30
STEAUA-PARTIZAN LIGA CAMPIONILOR. Steaua are altă preocupare decât victoria în meciul cu sârbii

STEAUA-PARTIZAN LIGA CAMPIONILOR. Massimo Pedrazzini afirmă că principalul obiectiv al Stelei pentru meciul tur este acela de a nu primi gol. Chiar dacă sârbii vor marca la Bucureşti, antrenorul stelist este de părere că roş-albaştrii pot decide calificarea pe terenul lui Partizan. Atmosfera incendiară pe care fanii sârbi o vor crea la meciul retur nu îi sperie pe elevii lui Rădoi.

STEAUA-PARTIZAN LIGA CAMPIONILOR. „Principalul obiectiv este să nu primim gol. Nu este o tragedie nici dacă primim gol, nu se decide calificare din primul meci. Este foarte importantă concentrarea şi determinarea jucătorilor, întâlnim un adversar puternic. Încercăm să facem un joc inteligent pe teren propriu ca să putem merge acolo mai liniştiţi. Avem un singur jucător incert, restul sunt toţi disponibili.

Citeşte şi Gigi Becali: Până acum mă pricepeam la oi, acum mă pricep la fotbal. Vreau să fac milioane

STEAUA-PARTIZAN LIGA CAMPIONILOR.  Partizan are mai mulţi jucători cu experienţă în jocurile internaţionale decât Trencin. Suporterii lor reprezintă de asemenea un alt factor important de care trebuie să ţinem cont. Însă spectatorii nu joacă, fanii stau în tribună. Atmosfera este una incendiară, dar este una care motivează şi echipa adversă. Punctul lor forte este jocul individual, au jucători foarte buni. Dacă îi laşi să joace e de rău, trebuie să avem grijă să îi oprim. Iancu este jucătorul nostru, face parte din lot, şi va fi tratat ca oricare alt fotbalist„, a declarat Massimo Pedrazzini în cadrul conferinţei de presă ce prefaţează meciul Steaua-Partizan Belgrad, din Liga Campionilor. Partida se va juca miercuri seara, de la ora 21.30, şi contează pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor.