Steaua poate deveni sâmbătă campioană. Roş-albaştrii au învins cu 2-0 pe Pandurii

Steaua a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii I, prin golurile marcate de Rusescu (min. 12) şi Szukala (min. 41). Steaua îşi poate asigura matematic titlul cu numărul 24, dacă Petrolul Ploieşti nu va învinge, sâmbătă, în deplasare, pe CS Turnu Severin.

03 mai 2013, 19:02
Steaua poate deveni sâmbătă campioană. Roş-albaştrii au învins cu 2-0 pe Pandurii

Steaua Bucureşti a învins pe Pandurii Tg. Jiu cu scorul de 2-0 (2-0), vineri seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal.

Roş-albaştrii s-au impus prin golurile marcate de golgheterul Raul Rusescu (min. 12) şi de fundaşul Lukasz Szukala (min. 40), dar a mai ratat ocazii clare de gol prin Rusescu (min. 29 şi 39), Georgijevski (min. 40), Tănase (min. 45 – portarul Mingote a respins în bara transversală), Prepeliţă (min. 79), în timp ce gorjenii au irosit o situaţie mare în min. 34, prin Matulevicius, care a mai ratat o şansă bună şi în min. 61.

Gorjenii au pierdut pe Arena Naţională după trei victorii consecutive, în timp ce Steaua a ajuns la 12 partide consecutive fără înfrângere (8 victorii, 4 egaluri), ultimele trei fiind remize.

În urma victoriei cu Pandurii, Steaua îşi poate asigura matematic titlul cu numărul 24, dacă Petrolul nu va învinge, sâmbătă, în deplasare, pe CS Turnu Severin.