Steaua pregăteşte o mare lovitură. Vrea să-l transfere pe ivorianul Eboue, fostul jucător al lui Arsenal

Laurenţiu Reghecampf vrea să întărească defensiva campioanei, în acest sens, a pus ochii pe Emmanuel Eboue şi Siake Tiene. Fundaşii ivorieni sunt, în prezent, liberi de contract după ce s-au despărţit de Galatasaray, respectiv Montpellier.

01 feb. 2016, 16:37
Steaua pregăteşte o mare lovitură. Vrea să-l transfere pe ivorianul Eboue, fostul jucător al lui Arsenal

Steaua este interesată de transferurile lui Emmanuel Eboue şi Tiene. Multe cluburi sunt interesate de ei. Sunt jucători liberi de contract, fotbalişti internaţionali. Discutăm cu mai multe echipe în acest moment. M-au sunat multe cluburi, căutăm cea mai bună variantă„, a spus Basile Besnard, impresarul ivorienilor.

Întrebat dacă Eboue ar fi tentat de o aventură în fotbalul românesc, Besnard a declarat: „Dacă găsim un club bun şi ne înţelegem, nu contează dacă echipa nu joacă acum în Champions League. Bineînţeles, Emmanuel nu va semna cu un club mic. Vrea să joace la un nivel înalt. Ok, Steaua nu e Arsenal, nu le putem compara. Dar pentru noi, europenii, Steaua este un club mare. Asta crede şi Emmanuel. Este unul dintre cluburile importante din Europa. E un club foarte bun pentru noi„.

Citeşte şi Gigi Becali, atac dur la şefii ARMATEI. Adio, Ghencea!

Agentul susţine că partea financiară nu este aşa importantă pentru cei doi fotbalişti. „Emmanuel ştie că România e o ţară frumoasă, cu un fotbal care se poate dezvolta. Nu e cel mai bun campionat din lume, asta e clar, dar cred că fotbalul poate creşte în trei, patru, cinci ani. Ok, banii contează, dar nu sunt cei mai importanţi.

Emmanuel iubeşte fotbalul, a câştigat mulţi bani în viaţa lui, dar acum banii nu reprezintă un subiect de discuţie pentru el. Evident, vrea un salariu şi nişte condiţii normale, dar nu asta e important pentru el. Vrea să joace la un club mare ca Steaua, vrea să joace la un club care îl vrea cu adevărat. Amîndoi sunt foarte dornici să joace. Sunt pur şi simplu înfometaţi să mai joace fotbal„, a spus agentul pentru agenţia Mediafax.