STEAUA, primul TRANSFER al iernii. Anunţul a fost făcut de Valeriu Argăseală

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a declarat că în scurt timp se vor lămuri situaţiile mai multor jucători ai roş-albaştrilor, unii dintre ei aflaţi în ultimul an de contract, iar alţii împrumutaţi la echipa din Ghencea, cu opţiune de cumpărare.

02 nov. 2014, 18:24
STEAUA, primul TRANSFER al iernii. Anunţul a fost făcut de Valeriu Argăseală

Oficialii Stelei sunt entuziasmaţi de evoluţia lui Paul Papp, fundaşul central împrumutat de la Chievo, care a marcat un gol în derby-ul de vineri, cu Dinamo.

Duminică ei şi-au exprimat intenţia de a-l cumpăra pe Papp, anunţul fiind făcut duminică, de preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Ne-am hotărât în privinţa lui Paul Papp, suntem pe finalul negocierilor. Cred că lucrurile se vor clarifica într-un timp scurt. Da, îl dorim, a avut o evoluţie extraordinar de bună, a făcut faţă nivelului de la Steaua, l-a văzut toată lumea„, a declarat Argăseală la televiziunea sport.ro.

Totodată, Argăseală s-a referit şi la situaţiile contractuale ale lui Szukala şi Sânmărtean. „Din câte ştiu, Szukala are oferte. A spus că nu va da curs imediat vreunei propuneri. E cumva legat de România. Îi place mult la Steaua. E posibil să mai vină şi alte oferte, nu avem de unde să ştim, vedem în perioada următoare ce se va întîmpla. Cât despre Sânmărtean, el va semna prelungirea cu Steaua. Sunt convins de lucrul ăsta!”.