STEAUA rămâne fără vedete. Decizia ŞOC care poate PARALIZA campioana

Fraţii Becali i-au însărcinat pe Cristi Chivu şi Pietro Chiodi, cei care se ocupă de afacerea de impresariat, să îi vândă cât mai rapid pe jucătorii cu care se află sub contract la Steaua. Între aceştia se numără Gardoş, Chipciu şi Tănase.

24 apr. 2014, 07:54
STEAUA rămâne fără vedete. Decizia ŞOC care poate PARALIZA campioana

Majoritatea transferurilor importante ale Stelei au fost intermediate în ultimii ani de firma de impresariat a fraţilor Becali, care au adus bani frumoşi în visteria roş-albaştrilor şi buzunarele lui Gigi Becali.

Bogdan Stancu la Galatasaray pentru 5.000.000 de euro, Chiricheş la Tottenham pentru 9.000.000 de euro, Dică la Catania pentru 2.500.000, iar Rusescu la FC Sevilla pentru 2.200.000, sunt doar câteva dintre cele mai importante mutări din ultimele sezoane, dar situaţia ameninţă să se schimbe radical în viitorul apropiat.

Citeşte şi Ce PORECLĂ a primit Ioan Becali în puşcărie. NICIODATĂ nu ţi-ai fi imaginat AŞA CEVA

Potrivit fanatik.ro, Ioan Becali vrea ca jucătorii săi cei mai importanţi să nu fie influenţaţi din exterior, în special de Ana Maria Prodan, şi a decis să-i vândă în străinătate pe cei mai importanţi jucători ai săi. Sursa citată susţine că Giovani Becali a discutat cu Cristi Chivu şi Pietro Chiodi, cei lăsaţi să se ocupe de afacere, şi le-a transmis un mesaj foarte clar: „Toţi jucătorii pe care îi avem la Steaua trebuie vânduţi, dar acum. Depinde viitorul afacerii noastre de ei, sunt cei mai importanţi fotbalişti care joacă în România şi trebuie să le găsim rapid contracte să plece„.

Practic, jucătorii impresariaţi de fraţii Becali sunt cei mai valoroşi stelişti după Tătăruşanu, cel care oricum la vară părăseşte campioana pentru că îi va expira contractul. Astfel, potrivit transfermarkt.de, Alexandru Chipciu este evaluat la 3.200.000 de euro, Florin Gardoş cu 200.000 de euro mai puţin, în timp ce Cristi Tănase este valorat la 2.750.000 de euro.

Practic, din Liga I, cei trei sunt cei mai valoroşi jucători de cîmp, alături de ei în top 6 fiind trei portari: Felgueiras, Tătăruşanu şi Bălgrădean. Ultimul este tot sub contract cu fraţii Becali, iar la vară va fi transferat, lucru confirmat şi de Ionuţ Negoiţă în interviurile oferite recent.