Steaua regală Antares, sediul sufletelor după moarte, deschide Portalul stelar 2-5 decembrie 2022. Ocazie specială pentru binele sufletului tău!

În fiecare an, în perioada 2-5 decembrie, Soarele se aliniază cu Antares, activând și deblocând Portalul stelar Antares.

29 nov. 2022, 21:45
Steaua regală Antares, sediul sufletelor după moarte, deschide Portalul stelar 2-5 decembrie 2022. Ocazie specială pentru binele sufletului tău!

Există nenumărate stele sclipitoare pe cerul nostru de noapte, dar străvechii astrologi au fost atrași în special de patru stele – Aldebaran, Regulus, Fomalhaut și Antares.Aceste stele sunt cunoscute sub numele de Cele Patru Stele Regale. Fiecare dintre aceste stele regale este gardianul celor patru colțuri ale cerului și paznicii celor patru portaluri stelare sacre.

Soarele se aliniază cu Antares
În fiecare an, în perioada 2-5 decembrie, Soarele se aliniază cu Antares, activând și deblocând Portalul stelar Antares. Antares este gardianul cerului vestic, inima Scorpionului. Îîn unele culturi, se crede că este locul de odihnă al sufletelor, după ce își părăsesc corpurile și călătoresc către tărâmuri mai înalte.

Horoscop Urania decembrie 2022. Luna în care se setează rezoluţiile pentru 2023. Mercur retrograd dă târcolae

Ca inimă a Scorpionului, Antares poartă o energie puternică care ne poate activa chakra inimii și poate debloca înțelepciunea mai înaltă atunci când vine vorba de iubire, nu doar iubirea pe care o dăruim și o primim, ci și iubirea care suntem.

Antares este situat în constelația Scorpionului, dar dacă te uiți la locul în care este îndreptată săgeata arcașului Săgetător, este direct către Antares. Acesta este locul în care săgeata Săgetător este vizată să lovească, direct în inimă. Poate că acesta este un indiciu că aici ar trebui să ne îndreptăm cu toții săgețile. Poate că ar trebui să urmărim cu toții să trăim din inimă și să facem din inima punctul nostru țintă, indiferent de ceea ce facem în această viață.

Horoscopul iernii. Zodiile care nu se vor uita la bani de Sărbători, câştigă lozul cel mare
Energiile galactice ale lui Antares
Putem folosi energia portalului Antares pentru a ne conecta cu pasiunile noastre, pentru a avea încredere acolo unde sentimentele noastre încearcă să ne ghideze și pentru a ne asculta intuiția. Energia lui Antares este, de asemenea, un ghid puternic pentru a duce o viață plină de pasiune, plăcere și ținte precise.

Ca loc de odihnă în care se duc sufletele când părăsesc pământul, Antares poate păstra și energia reflecției. În timp ce sufletele noastre se odihnesc aici, ele sunt îndrumate să privească înapoi asupra vieții pe care au dus-o pe pământ și să admire tot ceea ce au realizat. Spiritele noastre nu simt regretul, pentru că ele știu că există o altă viață și mai sunt și alte oportunități. Universul este un loc infinit, așa că poate în acest loc de odihnă, al reflecției, putem pur și simplu să onorăm tot ceea ce am realizat, toate situatiile prin care am trecut și obstacolele pe care le-am depășit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.