Steaua Roşie Belgrad, prima victorie pentru Serbia în Liga Campionilor. A învins-o pe Liverpool în infernul de pe Maracana

Steaua Roşie Belgrad a câştigat cu scorul de 2-0 meciul cu FC Liverpool, din etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, acesta fiind primul succes al unei echipe din Serbia în actualul format al Ligii Campionilor.

RomaniaTV.net
06 nov. 2018, 19:56
Steaua Roşie Belgrad, prima victorie pentru Serbia în Liga Campionilor. A învins-o pe Liverpool în infernul de pe Maracana

Ambele goluri au fost marcate de Milan Pavkov, în minutele 22 şi 29. Pavkov este un fotbalist de 24 de ani, pe care Steaua Roşie Belgrad l-a cumpărat vara trecută, de la Radnicki Nis, în schimbul modicei sume de 3.000 lire sterline.

Pe Maracana din Belgrad a fost o atemosferă ostilă încă de dinainte de startul jocului, întreg stadionul, umplut până la refuz, strigând la unison zeci de secunde „F..k you, Liverpool!”. Fără a ştirbi din meritele sârbilor, care au luptat admirabil pentru victorie, „cormoranii” nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul jocurilor precedente.

Succesul de marţi seara este primul pe care Steaua Roşie Belgrad îl înregistrează în această competiţie după 1992, adică de mai bine de 26 de ani. Victoria este cu atât mai importantă cu cât Liverpool este neînvinsă în Premier League, cu 8 victorii în 11 meciuri.