STEAUA s-a reunit joi. Sânmărtean şi Szukala au fost prezenţi la vizita medicală GALERIE FOTO

Jucătorii Stelei au efectuat joi vizita medicală, la acţiune fiind prezenţi 24 de jucători. Cea mai importantă absenţă a fost cea a lui Varela, aflat la Cupa Africii pe Naţiuni, însă au fost prezenți Sânmărtean şi Szukala, care au semnat deja cu Al Ittihad.

08 ian. 2015, 14:33

Vacanţa de iarnă a Stelei s-a încheiat joi, elevii lui Costel Gâlcă fiind prezenţi la Insititutul Naţional de Medicină Sportivă, acolo unde au efectuat vizită medicală. La centrul medical au fost prezenţi 24 de fotbalişti, absenţii fiind Fernando Varela, aflat la Cupa Africii pe Naţiuni, Paul Pîrvulescu – împrumutat la Gaz Metan Mediaş, şi Florin Niţă, care a efectuat deja aceste teste.

În schimb, au fost prezenţila Insititutul Naţional de Medicină Sportivă Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala. Deşi cei doi ar trebui să plece din vară la Al Ittihad, presa arabă scrie că Sânmărtean va fi prezent pe 9 ianuarie la reunirea noii sale grupări.

De remarcat că la vizită medicală n-a venit niciun fotbalist nou, ceea ce presupune că şi în primul cantonament Gâlcă nu va avea nicio achiziţie. Sâmbătă după-amiază steliştii vor pleca în Spania, pentru primul cantonament al iernii, care se va derula în perioada 10-22 ianuarie la Oliva Nova. Al doilea cantonament se va desfăşura în Turcia, între 25 ianuarie şi 9 februarie la Belek.

Lotul Stelei prezent la vizita medicală

Portari: Arlauskis, Cojocaru.

Fundaşi: Râpă, Tosca, Florentin Pham-Huy Tien, Papp, Lucian Filip, Luchin, Latovlevici, Szukala, Gabi Matei.

Mijlocaşi: Ionuţ Neagu, Sânmărtean, Nicuşor Stanciu, Breeveld, Adi Popa, Prepeliţă, Cristi Tănase, Bourceanu, Chipciu.

Atacanţi: Keşeru, Rusescu, Gabi Iancu, Vâlceanu.