Steaua, sancţionată de UEFA! Vezi ce se va întâmpla cu meciul Steaua – Aalborg

Steaua a fost vineri sancţionată de UEFA! Astfel, meciul Steaua - Aalborg va fi disputat, pe teren propriu, fără spectatori. Decizia vine după incidentele de la meciul cu Ludogoreţ.

05 sept. 2014, 12:57
Steaua, sancţionată de UEFA! Vezi ce se va întâmpla cu meciul Steaua – Aalborg

Steaua Bucureşti a fost pedepsită vineri de Comisia de Disciplină a UEFA pentru comportamentul suporterilor, dar şi a echipei, în meciul retur cu Ludogoreţ, 5-6 după penalty-uri. Potrivit gsp.ro, principalele motive au fost scandările rasiste, folosirea materialelor pirotehnice şi comportamentul nesportiv al echipei, care a încasat 5 cartonaşe galbene, informează site-ul UEFA.

Steliştii sunt nevoiţi să joace primul meci, cel cu Aalborg, cu porţile închise, şi trebuie să plătească amenzi de 50.000 de euro pentru comportament rasist, 10.000 de euro pentru folosirea materialelor pirotehnice şi 4.500 de euro pentru cele 5 cartonaşe galbene încasate de fotbaliştii lui Costel Gâlcă la Sofia.

Ludogoreţ va juca şi ea primul meci, cel cu Real Madrid, cu stadionul parţial închis (doar sectorul A) şi va avea de plătit 6.000 de euro pentru comportament nesportiv, 5.000 de euro pentru organizare defectuoasă şi 5.000 de euro pentru fanul care a intrat în teren.

Citeşte şi: Momente CRITICE pentru GIGI BECALI. „I s-a făcut RĂU, i-a crescut TENSIUNEA”