Steaua se mută şi de la Cluj. S-a anunţat unde va juca derby-ul cu Astra

Steaua a jucat la Cluj, pe terenul CFR-ului, meciul cu FC Botoşani, iar următoarea partidă acasă o are programată cu Astra Giurgiu. Cum problemele la Arena Naţională încă nu au fost rezolvate, oficialii campioanei au trebuit să găsească o altă soluţie de organizare a meciului din 29 noiembrie.

19 nov. 2015, 10:13
Steaua se mută şi de la Cluj. S-a anunţat unde va juca derby-ul cu Astra

Steaua are interzis în Ghencea, Arena Naţională încă nu a primit avizul ISU, iar oficialii lui CFR Cluj au anunţat că nu îi vor mai lăsa pe roş-albaştri în Gruia, deoarece terenul s-ar strica dacă ar evolua pe el, constant, două echipe.

Astfel, potrivit digisport.ro, oficialii campioanei au căutat alte variante şi s-au oprit asupra variantei Piteşti, cel puţin pentru partida cu Astra. Distanţa redusă şi faptul că publicul a fost cald la amicalul de marţi, cu SCM Piteşti, încheiat cu victoria Stelei au fost argumentele principale în luarea acestei decizii.

Baza este ok, dar vom vedea, mai e de lucru la starea gazonului, dar vom vedea până la urmă dacă luăm decizia de a juca aici„, recunoştea Mirel Rădoi după amicalul disputat în oraşul lui Dobrin, completat de Duckadam: „Ar fi o soluție, mai ales că ar fi destul de aproape. În plus, Piteștiul este un oraș care nu a fost niciodată anti-Steaua„.

Joi dimineaţă, Steaua a decis ca partida cu Astra Giurgiu (29 noiembrie) să aibă loc la Piteşti, urmând ca în perioada următoare stadionul să obţină şi avizul Ligii. Marea problemă în acest moment e reprezentată de lipsa turnicheţilor – criteriu obligatoriu pentru organizarea unui meci din Liga 1 -, dar aceasta va fi rezolvată în timp util. De asemenea, e nevoie de supraveghere video, o altă cerinţă impusă de LPF.