STEAUA se reîntregeşte după gratii. Mihai Stoica se pregăteşte de un transfer de senzaţie

Mihai Stoica li s-a confesat apropiaţilor că nu are de gând să stea prea mult timp la Jilava, unde a fost mutat recent. MM spune că va face toate demersurile pentru a fi transferat la Poarta Albă, unde va putea să aibă un contact mult mai apropiat cu patronul Stelei, Gigi Becali.

09 feb. 2015, 08:15
STEAUA se reîntregeşte după gratii. Mihai Stoica se pregăteşte de un transfer de senzaţie

Mihai Stoica şi Gică Popescu au fost mutaţi recent de la Rahova la penitenciarul Jilava acolo unde beneficiază de un regim semideschis. Fostul manager al Stelei nu intenţionează să rămână însă prea mult timp în această închisoare, ci doreşte să obţină transferul la Poarta Albă, unde este încarcerat şi fostul său, şef, Gigi Becali.

Vezi şi Mihai Stoica, transformare ŞOCANTĂ! Cum arată MEME după 10 luni de ÎNCHISOARE

Astfel, un apropiat al lui Mihai Stoica a dezvăluit pentru fanatik.ro din ce motive managerul  Stelei doreşte să se mute din penitenciarul de la Jilava. „Meme nu a vrut să ajungă la Jilava. Pur şi simplu acolo a fost mutat după ce i s-a schimbat regimul. Însă acum, fiind la Jilava, are dreptul să ceară transferul. După câte ştiu, el îşi doreşte să ajungă lângă Gigi Becali, la Poarta Albă, ar avea alt control asupra situaţiei de la Steaua.

Citeşte şi Mihai Soica, mărturii şocante din închisoare FOTO

La Jilava sunt tot felul de probleme pe care le-a întâmpinat în perioada petrecută acolo şi patronul Stelei. Am înţeles că şi gardienii sunt foarte stricţi cu regulamentul, iar condiţiile de la Jilava sunt mult mai proaste decât la penitenciarul în care este închis Gigi Becali„, au declarat sursele.