Steaua şi-a luat atacant, în ultima zi de transferuri. Gigi Becali a plătit pe el 350.000 euro

Steaua a reuşit să-l achiziţioneze pe ultima sută de metri pe Dennis Man, unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din fotbalul românesc, un atacant în vârstă de numai 18 ani.

06 sept. 2016, 07:00
Steaua şi-a luat atacant, în ultima zi de transferuri. Gigi Becali a plătit pe el 350.000 euro

Transferul lui Dennis Man la Steaua a fost confirmat marţi pe site-ul oficial al echipei UTA, grupare de la care roş-albaştrii l-au cumpărat pe fotbalist.

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Steaua Bucureşti pentru transferul lui Dennis Man. Mutarea fotbalistului arădean în curtea roş-albaştrilor este efectuată pentru o sumă-record în fotbalul arădean, plus un procent dintr-un transfer ulterior. Atacantul a petrecut 9 ani la Atletico şi 2 ani la UTA, suma urmând să se împartă egal între cele două cluburi, conform protocolului încheiat pentru toţi jucătorii aflaţi în această situaţie. Îi mulţumim lui Dennis pentru tot ce a făcut pentru noi şi îi urăm mult succes în continuare!„, e mesajul postat de conducătorii clubului arădean.

Suma de transfer plătită de Steaua pentru transferul lui Man se ridică la 350.000 euro. În sezonul trecut acesta a marcat 10 goluri în 29 de meciuri pentru UTA, iar în acest sezon a înscris de cinci ori în cinci partide.