Steaua ţine cu dinţii de căpitanul ei. Ofertă financiară fabuloasă, pentru Bourceanu

În momentul de faţă Alexandru Bourceanu are un salariu anual de 180.000 de euro, dar şefii Stelei aproape că intenţionează să-i dubleze această sumă, pentru a-l convinge să rămână în Ghencea. În plus, la semnătură ar urma să primească un milion de euro.

05 dec. 2013, 12:28
Steaua ţine cu dinţii de căpitanul ei. Ofertă financiară fabuloasă, pentru Bourceanu

Şefii din Ghencea nu sunt împăcaţi cu ideea despărţirii de căpitanul Stelei, Alex Bourceanu, jucător al cărui contract expiră la sfârşitul acestui sezon şi i-au propus acestuia o nouă înţelegere.

Potrivit Pro TV, oferta financiară făcută mijlocaşului de 28 de ani este una dintre cele mai mari din Liga I, lui oferindu-i-se un salariu de 300.000 de euro pe sezon, iar la semnarea contractului va primi un bonus de un milion de euro. Oferta este pentru trei sezoane. Salariul actual al lui Bourceanu este de 180.000 euro, el fiind singurul jucător din lotul lui Reghecampf care a „spart” plafonul salarial de 180.000 euro anual.

Până acum, şefii Stelei i-au mai propus lui Bourceanu două variante de contract, ambele refuzate de jucător. Prima variantă era de 500.000 euro la semnătură şi un salariu anual de 180.000 euro, a doua era de 500.000 euro la semnătură şi 300.000 euro salariu pe sezon.

Săptămâna trecută, după meciul cu Schalke, Bourceanu părea decis să plece de la Steaua, el afirmând: „N-am semnat prelungirea contractului, intru în ultimele 6 luni de contract şi cred că acesta a fost ultimul meu meci în Champions League. Ca să mai joc în Champions League, trebuie să rămân la Steaua, pentru că formaţiile care mă vor nu evoluează în această competiţie„.

Ana Maria Prodan, impresarul fotbalistului, declara recent că Bourceanu şi-ar dori un salariu anual de trei milioane de euro, în timp ce un impresar arab declara că mijlocaşul a refuzat o ofertă de 1,5 milioane, de la un club din zona Golfului.