Steaua, explicaţii oficiale. Cum a apărut SIGLA VECHE pe site-ul UEFA

Steaua a emis, miercuri, un comunicat de presă prin care explică motivul pentru care vechea siglă din 1986 s-a regăsit până de curând pe site-ul UEFA în dreptul paginii de prezentare a echipei Steaua.

01 iul. 2015, 13:43
Steaua, explicaţii oficiale. Cum a apărut SIGLA VECHE pe site-ul UEFA

Schimbarea a avut loc abia acum pentru că „modificarea siglei clubului nostru a survenit după ce Steaua a încheiat sezonul European 2014-2015, motiv pentru care această modificare a fost operată de forul European doar la începutul noului sezon”.

Citeşte şi GIGI BECALI mai încasează o lovitură. UEFA a şters de pe site vechea siglă a Stelei

Steaua recunoaşte că a adus la cunoştinţa UEFA noua siglă abia acum, când „are loc corespondenţa uzuală dinaintea fiecărui sezon comeptiţional”.

Marţi dimineaţa, după ce juristul MApN Florin Talpan a depus notificări la FRF şi LPF să respecte decizia ÎCCJ, pe site-ul UEFA a apărut noua emblemă a campioanei României, în loc de marca notorie pierdută în procesul cu CSA Steaua.

COMUNICAT DE PRESA

Avand in vedere confuzia creata in timpul zilei de ieri, cand a fost preluata in mass media o declaratie neverosimila a CSA Steaua Bucuresti, conform careia Federatia Romana de Fotbal ar fi solicitat UEFA sa schimbe logo-ul clubului nostru pe site-ul oficial al forului european, Fotbal Club Steaua Bucuresti precizeaza urmatoarele:

Mentionam ca respectiva modificare a venit in urma corespondentei uzuale pe care clubul nostru o are cu UEFA inainte de fiecare sezon competitional, iar CSA nu face decat sa speculeze intr-un mod descalificant aceasta situatie, in speranta obtinerii unor foloase injuste.

Modificarea siglei clubului nostru a survenit dupa ce Steaua a incheiat sezonul european 2014-2015, motiv pentru care aceasta modificare a fost operata de forul european doar la inceputul noului sezon.

Facem un apel catre mass media sa abordeze pe viitor cu prudenta si responsabilitate informatiile primite de la persoane animate de intentii dubioase si sa evite crearea de confuzii in randul suporterilor nostri.

Va multumim!

Fotbal Club Steaua Bucuresti