Steaua, umilită de Maccabi Haifa în Europa League

Maccabi Haifa a "demolat" Steaua în partida disputată joi, în grupa K a Europa League.

RomaniaTV.net
20 oct. 2011, 19:51
Steaua, umilită de Maccabi Haifa în Europa League

5-0 este scorul cu care Maccabi a învins-o pe Steaua în Europa League. „Roş-albaştrii” au trecut foarte aproape de stabilirea unui nou record negativ, după cel din 1997, când au pierdut cu acelaşi scor, tot în deplasare, în faţa celor de la Paris Saint Germain, în preliminariile Champions League.

Steaua, cu antrenorul Ilie Stan debutant în cupele europene, a pierdut fără drept de apel la Haifa. „Roş-albaştrii” nu au contat aproape deloc în atac, au greşit foarte multe pase şi le-au permis israelienilor să îşi facă jocul ameţitor şi bazat pe pase rapide.

După numai 20 de minute, Maccabi avea deja 2-0, după dubla lui Amasha, iar apoi au intrat la pauză cu dezavantaj de trei goluri şi cu un om în minus, după ce Bicfalvi l-a faultat în careu pe Amasha, iar lovitura de la 11 metri a fost tranfsormată de Katan.

Nici la reluare lucrurile nu s-au schimbat, steliştii continuând să se facă de râs, iar Maccabi să profite. Twatha a marcat pentru 4-0, după ce Katan ratase un penalty, iar scorul final al întâlnirii a fost stabilit de Vered, care a făcut 5-0.

Cu eşecul de la Haifa, Steaua şi-a periclitat foarte tare şansele de calificare în 16-imile Europa League.