STEAUA-UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-1. Steaua a preluat şefia Ligii 1

STEAUA-UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-1. Steaua a obţinut a doua victorie consecutivă cu scorul de 3-1 în campionat. După succesul din Giuleşti, de săptămâna trecută, roş-albaştrii au trecut de CS Universitatea, prin golurile marcate de Adi Popa, Sânmărtean şi Varela - pentru Steaua, respectiv Andrei Ivan - pentru olteni. Ultimele două goluri au fost marcate în prelungiri.

02 aug. 2014, 12:05
STEAUA-UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-1. Steaua a preluat şefia Ligii 1

STEAUA-UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-1. Steaua a învins pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 3-1 (2-0), sâmbătă seara, pe stadionul Ghencea, într-un meci din etapa a doua a Ligii 1 de fotbal.

Campioana a deschis scorul rapid, prin Adrian Popa (4), după o acţiune personală, iar Lucian Sânmărtean (34) a majorat diferenţa din lovitură liberă. Fernando Varela a marcat al treilea gol al Stelei în prelungirile partide, în urma unei lovituri libere (90+3). Juniorul Andrei Ivan, în vârstă de doar 17 ani, a înscris golul de onoare al oltenilor (90+4), la ultima fază a meciului.

Steaua are maximum de puncte după două runde şi a trecut pe primul loc în clasament, în timp ce CS Universitatea rămâne cu un singur punct.

Click aici pentru a vedea Steaua – CS Universitatea Craiova

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+4 GOOOL Craiova! Andrei Ivan reduce din diferenţă, scor final 3-1 pentru Steaua!

Min. 90+3 GOOOL Varela! Fundaşul Stelei a marcat cu pieptul, din 6 metri, din centrarea lui Sânmărtean, din lovitură liberă. Steaua – CS Universitatea Craiova 3-0!

Min. 34 GOOOL Steaua! Lucian Sânmărtean înscrie un gol superb, din lovituă liberă! Steaua – CS Universitatea Craiova 2-0!

Min. 3 GOOOL Steaua! Adi Popa ia o acţiune pe cont propriu, îi depăşeşte uşor pe fundaşii centrali craioveni şi marchează cu un şut de la 14 metri! Steaua – CS Universitatea Craiova 1-0!

Steaua va juca primul meci din campionat, pe Ghencea, fără spectatori ca urmare a unei pedepse primite în sezonul trecut. Roş-albaştrii joacă astăzi, de la ora 21.00, împotriva nou-promovatei CS Universitatea Craiova şi partida este mai grea decât pare la prima vedere.

STEAUA-UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV. Steaua se află între cele două meciuri cu Aktobe, decisive pentru calificarea în play-off-ul Ligii Europa, iar antrenorul oltenilor, Ionel Gane, este neînvins în ultimele două dueluri cu Steaua şi are o doză mare de optimism înaintea partidei de astăzi.

Trebuie să ne bucure acest meci, de multă vreme ne doream asemenea partide tari. Păcat că se joacă fără spectatori. Îmi doresc ca echipa mea să joace bine, să obţină maximum de puncte. Cînd eram antrenor la Severin şi la Corona n-am pierdut în faţa Stelei, vreau să fim la înălţime şi sîmbătă. Numai prin rezultate şi un joc bun le putem cîştiga încrederea celor care încă mai sînt reticienţi„, spunea Ionel Gane. STEAUA-UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV.

Citeşte şi Inedit, la STEAUA. Jucătorii au părăsit cantonamentul înaintea meciului cu Universitatea Craiova