Steaua-Universitatea Craiova, război total. Mulţescu: FCSB va pune jucători să le rupă picioarele lui Ivan şi Băluţă

Antrenorul echipei CSU Craiova, Gheorghe Mulţescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că cei de la FCSB i-au ameninţat că le vor rupe picioarele lui Andrei Ivan şi Alexandru Băluţă, dacă aceştia se vor afla pe teren la meciul din ultima etapă.

11 mai 2017, 14:13
Steaua-Universitatea Craiova, război total. Mulţescu: FCSB va pune jucători să le rupă picioarele lui Ivan şi Băluţă

„Suntem în faţa unor meciuri foarte grele, ultimele sunt cele mai grele. FCSB este un adversar de tradiţie al Craiovei. Ne ducem să jucăm cât putem de bine cu lotul pe care-l avem la dispoziţie şi să luăm punct sau puncte. Faţă de meciul cu Viitorul, revin după accidentări Băluţă, Briceag şi Kelic şi avem speranţe că vom alinia un prim 11 competitiv. Strategia o facem împreună cu patronatul şi ţinem cont de spiritul Craiovei.

Sunt îngrijorat în privinţa durităţilor care ar putea exista, fiindcă gazdele îşi joacă şansele la titlu. Antrenorul lor a transmis un mesaj că va pune un jucător să le rupă picioarele lui Ivan şi Băluţă. Oricum, la ultimul meci aţi văzut ce lovitură a primit în cap Andrei Ivan de la Bălaşa sau la jocul anterior ce talpă a pus Ovidiu Popescu pe glezna lui Kelic. Sper să fie un arbitru cu sânge în instalaţie şi să nu tolereze intrările dure. Eu recunosc că nu mă pricep să antrenez agresivitatea, fiindcă fotbalul este un spectacol, de aceea am jucat ofensiv tot acest sezon. Le reamintesc celor de la FCSB că ne-au bătut de două ori cu greşeli mari de arbitraj„, a spus Gigi Mulțescu.

Citeşte şi Antrenorul naţionalei de tineret apără Craiova. „La Astra, cu FCSB, de ce n-au jucat Morais, Teixeira şi Geraldo?”

Mulţescu a răspuns acuzelor venite din partea lui Gigi Becali, amintind că Universitatea a fost cea care le-a prilejuit celor de la FCSB trecerea pe primul loc prin victoria de la Ovidiu, iar în acel meci nu a jucat Ivan, în schimb fiind utilizaţi Markovic, de 16 ani, şi Screciu, de 17 ani: „Cu Viitorul puteam să egalăm sau chiar să câştigăm, dar am avut probleme de lot. Pe Ivan l-am trimis la încălzire din prima repriză, fiindcă Popescu nu a dat randament, nu mi-a dat nimeni niciun telefon să-l introduc. S-a vorbit că nu a intrat Briceag în locul lui Bucurică, păi el nu era nici pe foaie, că avea temperatură, nu putea juca. FCSB îşi permit să cumpere jucători cu toptanul, noi nu putem asta, ne bazăm pe Academie.

La Viitorul am câştigat cu Screciu, Manea şi Markovic şi fără Ivan şi atunci FCSB a trecut pe primul loc. Atunci, Hagi a venit după meci şi m-a îmbrăţişat, nu a făcut scandalul pe care-l fac cei de la FCSB. Este noaptea minţii să mai discutăm despre asta„.

Căpitanul Craiovei, Andrei Ivan, spune că obiectivul este victoria atât împotriva FCSB, nu neapărat pentru a-i încurca pe rivali, ci pentru ca echipa să capete un moral bun în perspectiva partidei din Cupa României: „Cu FCSB va fi foarte greu, dar vrem să câştigăm, fiindcă ne trebuie un moral bun pentru meciul de Cupă. Nu vom răspunde la provocări, voi ne vedem de meciul nostru, nu am jucat dur niciodată. Sunt mândru că joc la Universitatea şi vreau să câştigăm fiecare joc, chiar dacă am jucat numai în deplasare. Dacă am fi jucat pe Extensiv sau pe Ion Oblemenco, ne bătam şi noi la titlu, nu doar îl arbitram„.